antet ajts
  • eat local c Gabriela Cuzepan
  • local food c Gabriela Cuzepan
  • Region of Gastronomy c Gabriela Cuzepan
  • Sibiu Region of Gastronomy c Gabriela Cuzepan

Proiecte

Proiectul CHRISTA [Cultură şi Patrimoniu pentru Acţiuni Turistice Responsabile, Inovatoare şi Sustenabile]

Proiect european pentru protecţia şi prezervarea bunurilor de patrimoniu cultural şi natural, şi utilizarea lor pentru strategii turistice inovatoare, sustenabile şi responsabile, incluzând patrimoniul imaterial şi industrial, prin integrarea de tehnici de interpretare şi digitalizare. Află detalii


DEZVOLTAREA DE TRASEE TURISTICE TEMATICE | STRATEGIA CONSILIULUI JUDEŢEAN SIBIU

Consiliul Judeţean Sibiu şi-a propus să valorifice atuurile şi atracţiile judeţului prin crearea de conexiuni între acestea, care să faciliteze consumul turistic. Află detalii


Mărginimea Sibiului, destinaţie de ecoturism

AJTS a depus dosarul de candidatură pentru ca regiunea Mărginimea Sibiului să facă parte din reţeaua celor 10 destinaţii de ecoturism, în cadrul proiectului „Rețeaua națională de destinații de ecoturism – instrument de dezvoltare durabilă”, implementat de Asociaţia de Ecoturism România în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Turism și finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Află detalii


 CERTESS „European Cultural Routes-Transfer Experiences, Share Solutions” | Programul INTERREG IVC

Prin intermediul proiectului CERTESS am elaborat Strategia de implementare a Rutei Transhumanţei. Află detalii


SETTING UP A TRANSNATIONAL BALNEOLOGY TOURISM NETWORK | Human Resources Development Operational Programme Bulgaria

Proiectul prevede dezvoltarea resurselor umane din domeniul turismului balnear din cele două ţări, România şi Bulgaria.
Află detalii


În calitate de prestatori de servicii:

CMC „Clusters Meet Culture” |  Programul South East Europe

Proiectul are ca scop creșterea productivităţii clusterelor locale și a capacităţii acestora de a atrage turişti în regiune prin conexiunile create între turism, producție și cultură. Află detalii 


CulinarCult. Valorificarea tezaurului alimentar tradiţional în procesul dezvoltării durabile rurale.

Proiectul a asigurat concertarea mai multor structuri cu preocupări în domeniul gastronomiei tradiţionale şi a facilitat dezvoltarea de activităţi de interes comun: cercetare etnografică şi turistică; amenajarea unui spaţiu pentru derularea târgurilor de produse tradiţionale în cadrul Muzeului în aer liber; informarea şi consilirea producătorilor; animaţie culturală şi promovare. Află detalii


CHARTS – “Culture & heritage added-value to regional policies for tourism sustainability”

Proiectul CHARTS se axează pe rolul culturii şi patrimoniului în formularea şi oferirea de valoare adăugată strategiilor regionale pentru dezvoltarea turismului durabil şi integrarea acestora în politicile locale, regionale, naţionale şi europene. Partenerii vor împărtăşi experienţa lor cu privire la modul în care un management mai bun al destinaţiilor turistice culturale va contribui la protecţia şi valorificarea patrimoniului cultural şi peisajului, precum şi la politicile durabile de dezvoltare regională în special în relaţie cu provocările legate de schimbările climatice şi criza economică.   Află detalii


  • accomodation
  • food
  • club and pub
  • event
Cazare
Localitate:
Tip
Clasificare
Caută
Restaurante
Localitate:
Tip
Caută
Pub-uri și cluburi
Localitate:
Tip
Caută
Evenimente
Localitate:
Tip
Perioada:
-
Caută
Urmărește-ne

Vă invităm să faceți parte din rețeaua de profesioniști Mic dejun sibian