antet ajts
  • Cisnadioara c Anii drumetiei
  • Sibiu c Gabriela Oancea
  • Teracota Medias c Stefan Vartolomei

Teatru la TN Radu Stanca

Spectacole şi expoziţii - Teatru
de-cealalta-parte-a-lumii-foto-tnrs dan-susa povestea-printesei-deocheate-c-fits paul-baila

Localitate:

Sibiu

Locul desfăşurării:

diverse săli si online

Perioada:

27.05.2024 - 31.12.2024

websiteWebsite

Organizator:

Teatrul Național Radu Stanca
    
Mail icon E-mail

 

Piese clasice și contemporane, drame și comedii, oferta de spectacole a teatrului sibian provoacă și incântă deopotrivă. 

Scena Digitală, platforma online de teatru, film, muzică și dans a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu

În luna sunt propuse trei spectacole de excepție care au făcut parte din programul ediției 30 a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

Spectacolul UK Gospel Choir Show ne aduce unele dintre cele mai bune voci gospel din Marea Britanie, care interpretează o gamă largă de piese, de la pop la soul, de la piese clasice la cântece gospel. Totul cu energia și armoniile specifice, desigur!


„Amintirile păpușii de lemn” de Mari Natsuki este unul dintre highlights-urile FITS 30. Mereu vrem să trăim o viață nouă fără să ne pierdem sufletul de copil, astfel basmele pe care le citim copiilor noștri constituie de fapt biblia noastră, a adulților. Conceptul acestui spectacol este legat de faptul că protagonistul nu este neapărat personajul principal, iar tema acestuia este cruzimea basmelor și antiteza care definește societatea contemporană.


Cea de-a treia premieră a Scenei Digitale este un concert de orgă, „Ecourile trecutului”, în care Guy Poupart prezintă aproape cinci secole de muzică – un spectacol inspirat de compozitori precum Girolamo Frescobaldi, Jan Pieterszoon Sweelinck, Johann Jakob Froberger, Georg Muffat, Dieterich Buxtehude, Giuseppe Gherardeschi, Guy Bovet, Franz Danksagmüller și Joris Verdin.

 

Pret:

Biletele pentru spectacole sunt puse în vânzare la Agenția teatrală din Sibiu, str. Nicolae Bălcescu, nr. 17, și online, pe www.tnrs.ro.

Alte informații

Detalii și Program

  • accomodation
  • food
  • club and pub
  • event
Cazare
Localitate:
Tip
Clasificare
Caută
Restaurante
Localitate:
Tip
Caută
Pub-uri și cluburi
Localitate:
Tip
Caută
Evenimente
Localitate:
Tip
Perioada:
-
Caută
Urmărește-ne