antet ajts
  • Paltinis c Marius Miclea
  • Sibiu c Gabriela Oancea
  • Teracota Medias c Stefan Vartolomei

Top experiențe de sezon

    
Mail icon E-mail

Top experienţe de vară, în judeţul Sibiu

Evenimente culturale

În fiecare vară, județul Sibiu se transformă Miraculos într-o imensă scenă de spectacole datorită Festivalului Internațional de Teatru. Acesta aduce an de an, serii de spectacole concentrate în numeroase sezoane. Până în acest moment, FITS are 809 evenimente incluse în program şi aşteaptă aproximativ 5000 de participanţi din 75 de ţări.

Așadar fiți cu ochii pe programul festivalului chiar pe pagina sa oficială printr-un simplu click aici. 

Dar și iunitorii sportului se pot bucura în acestă vară de evenimente multiple cum ar fi Turul Ciclist al Sibiului, Transfăgărașan Challange sau Burduf Challenge.

Pentru a vedea toate evenimentele verii, consultați secțiunea Evenimente a site-ului.

Drumeţii şi multă culoare

Exploraţi peisajul fascinant al județului Sibiu, în zona montană şi în coline, alături de ghizii “Anii Drumeţiei”. În fiecare sfârşit de săptămână puteţi participa la drumeţiile organizate pe diverse niveluri de dificultate atât în munţii Cindrel şi Făgăraş cât şi în Colinele Transilvaniei.
Programul săptămânal şi lunar al ieşirilor în aer liber îl găsiţi pe pagina: Anii Drumeţiei 

 Starea ta de bine, în Sibiu

Într-o lume atât de dinamică, starea noastră de bine trebuie să devină o prioritate. Natura este cea care ne poate ajuta să ne găsim echilibrul şi energia. Silvoterapia este o metodă apreciată şi susţinută de medici pentru combaterea stresului şi îmbunătăţirea sănătăţii.

Vara este momentul ideal pentru a vă petrece câteva zile în mijlocul naturii, în satele din Mărginimea Sibiului. Alături de nenumăratele trasee de drumeţie sau de bicicletă pe care le puteţi urma, încercaţi sesiuni de yoga şi mindfulness walk, ritualuri zilnice de revitalizare, meniuri sănătoase bazate pe produse locale, sesiuni de detoxifiere fizică şi mentală.
Urmăriţi pagina noastră de Facebook pentru noutăţi legate de atelierele în natură şi evenimentele din judeţ.

Descoperă bisericile fortificate într-un mod inedit

Vă invităm să exploraţi universul biserificlor fortificate într-un mod cu totul inedit! Fiecare biserică ori cetate ţărănească îşi are povestea ei, secrete, mistere, arhitectură deosebită, privelişti minunate şi-o comunitate primitoare. Fiecare biserică fortificată are un îngrijitor, o persoană responsabilă cu toate cele de trebuinţă, o persoană care ţine cheia ce deschide larg porţile pentru musafiri. Fundaţia “Biserici Fortificate” a creat un quizz interesant pentru cei mici dar şi pentru cei mari care ne provoacă să descoperim această lume fascinantă. Şapte biserici fortificate (Hosman, Movile, Curciu, Brădeni, Cristian, Valea Viilor şi Cârţa) ne aşteaptă cu quizz-uri amuzante şi antrenante.

Înante de a vizita aceste biserici folosiţi aplicaţia Experience Fortified Churches (Descoperă Bisericile Fortificate). Veţi găsi datele de contact, informații despre biserici, recomandări cu locuri de cazare sau restaurante aflate în proximitate.

 

REZERVĂ

Rezervare online

Top experiențe de sezon


From:  
Until:  
Număr de persoane:  

Date de contact:

Prenume:  
Nume:  
Adresa:  
Localitatea:  
Țara:  
Telefon:  
E-mail:    
Mesaj:  
Cod de securitate:

Aceasta este o solicitare de rezervare şi nu o rezervare fermă. Solicitarea dumnevoastră este transmisă direct în căsuţa de e-mail a operatorului turistic. Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu nu intermediază şi nu garantează rezervarea efectivă. Ca urmare a completării şi trimiterii cererii de mai sus, veţi primi confirmarea rezervării prin e-mail sau telefonic.

  • accomodation
  • food
  • club and pub
  • event
Cazare
Localitate:
Tip
Clasificare
Caută
Restaurante
Localitate:
Tip
Caută
Pub-uri și cluburi
Localitate:
Tip
Caută
Evenimente
Localitate:
Tip
Perioada:
-
Caută
Urmărește-ne