antet ajts
  • Paltinis c Marius Miclea
  • Sibiu c Gabriela Oancea
  • Teracota Medias c Stefan Vartolomei

Lumea fascinantă a păsărilor

pitigoi-albastru-mic-c-catalin-fuciu

Localitate:

județul Sibiu
    
Mail icon E-mail

Lunca Oltului vă oferă un spectacol deosebit nu doar de floră și relief, dar și de faună. Fiind o zonă dintr-o importantă rută de migrație pentru păsările din zonele nordice, pe lacurile de acumulare de pe Oltul mijlociu aveți ocazia de a întâlni și observa un spectru de păsări rare, care găsesc hrana necesară pentru a ierna pe melagurile noastre.

Totodată, cel mai popular muzeu al Sibiului - Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului vă invită să descoperiți păsări cuibătoare rezidente și migratoare, pentru care au fost montate hrănitori speciale. Aveți o ocazie unică de a vedea adaptarea diverselor specii de păsări – de la pițigoi de diverse culori la scâtii și ciocănitori la condițiile create în incinta Muzeului. 

REZERVĂ

Rezervare online

Lumea fascinantă a păsărilor


From:  
Until:  
Număr de persoane:  

Date de contact:

Prenume:  
Nume:  
Adresa:  
Localitatea:  
Țara:  
Telefon:  
E-mail:    
Mesaj:  
Cod de securitate:

Aceasta este o solicitare de rezervare şi nu o rezervare fermă. Solicitarea dumnevoastră este transmisă direct în căsuţa de e-mail a operatorului turistic. Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu nu intermediază şi nu garantează rezervarea efectivă. Ca urmare a completării şi trimiterii cererii de mai sus, veţi primi confirmarea rezervării prin e-mail sau telefonic.

  • accomodation
  • food
  • club and pub
  • event
Cazare
Localitate:
Tip
Clasificare
Caută
Restaurante
Localitate:
Tip
Caută
Pub-uri și cluburi
Localitate:
Tip
Caută
Evenimente
Localitate:
Tip
Perioada:
-
Caută
Urmărește-ne