antet ajts
  • Cisnadioara c Anii drumetiei
  • Sibiu c Gabriela Oancea
  • Teracota Medias c Stefan Vartolomei

Festivalul ICon Arts Transilvania

Spectacole şi expoziţii - Muzică şi dans
biertan-c-iconarts biertan-c-ucimr

Localitate:

Județul Sibiu

Locul desfăşurării:

Sibiu,Mediaș, Avrig, Biertan, Richiș, Copșa Mare, Moșna, Dealu Frumos

Perioada:

20.07.2024 - 11.08.2024

websiteE-mail

websiteWebsite

Organizator:

UCIMR
    
Mail icon E-mail

Academia ICon Arts Transilvania și Festivalul cu același nume reprezintă unul dintre cele mai longevive proiecte dedicate artelor contemporane din România, cu accent pe creșterea și punerea în valoare a tinerilor artiști.

Evenimentul vă oferă posibilitatea de a descoperi cât de frumoasă este vara în satele din Transilvania, locuri de basm de care își vor lega inspirația zeci de artiști invitați.

Timp de câteva săptămâni, aproape în fiecare zi se întâmplă ceva interesant într-un loc fermecător: premiere artistice, concerte de muzică clasică și jazz, spectacole de dans contemporan alături de momentele de șezătoare postmodernă unde veți descoperi, printre altele, bunătățuri ale gastronomiei locale.

Din 2019, concertele de la ICon Arts se desfășoară sub 4 tematici care vorbesc despre valori ale Festivalului dobândite în cele 17 ediții organizate până în prezent: Inspirație, Creație, Expresivitate, Revelație. 

Informații utile

*Organizatorii își rezervă dreptul de a introduce ușoare modificări în program. Acestea vor fi anunțate în luna iulie pe site-ul iconarts.ro și pe paginile de social media facebook.com/icon.arts și instagram.com/iconarts2022

 

  • accomodation
  • food
  • club and pub
  • event
Cazare
Localitate:
Tip
Clasificare
Caută
Restaurante
Localitate:
Tip
Caută
Pub-uri și cluburi
Localitate:
Tip
Caută
Evenimente
Localitate:
Tip
Perioada:
-
Caută
Urmărește-ne