antet ajts
  • Cisnadioara c Anii drumetiei
  • Sibiu c Gabriela Oancea
  • Teracota Medias c Stefan Vartolomei

Scena Digitală la TN Radu Stanca

Altele
china-o-istorie-a-dansului-c-dragos-dumitru-50

Localitate:

Sibiu

Perioada:

26.02.2024 - 01.03.2024

websiteE-mail

websiteWebsite

Organizator:

Teatrul Național Radu Stanca

Adresa:

Bvd. Corneliu Coposu nr. 2, 550245 Sibiu, Romania

Tel. fix:

+40 269 210 092

Fax:

+40 269 210 532
    
Mail icon E-mail

Scena Digitală, platforma online de teatru, film, muzică și dans a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu (TNRS) oferă publicului și în luna februarie două premiere de excepție, spectacole care s-au bucurat de mare succes în cadrul ediției aniversare a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu din 2023.

Cei care nu au reușit să urmărească concertul Fado Cruzado la Sibiu, căci toate biletele s-au epuizat într-un timp record, o pot face începând de luna aceasta pe Scena Digitală. „Fado Cruzado” este un concert în care două stiluri muzicale ale Portugaliei se intersectează: Fado de Coimbra și Fado de Lisboa. Întâlnirea dintre aceste două stiluri distincte de fado ne oferă oportunitatea de a asista și de a ne convinge de dragostea sinceră a muzicienilor pentru acest gen muzical, care este transmisă prin vocile lor și prin interpretarea excepțională la chitară, și care pătrunde în inimile și sufletele publicului. Lisabona și Coimbra... Cunoaștem Portugalia prin muzica sa, printr-un concert care îmbină tradiții și sărbătorește muzica fado.

Cea de-a doua premieră a lunii februarie este „China, o istorie a dansului” al Beijing Dance Academy. Este un spectacol expoziție de dans clasic chinezesc ce ilustrează frumusețea eternă a muzicii și a dansului din China de-a lungul anilor. Include dansul evantaielor, dansul emoționant al cocorului singuratic, dansul apsarelor specifice culturii Dunhuang, superbul Cântec al armoniei și dansul libertății din Wei, Jin, și Dyn.

sursa: comunicat de presă

Pret:

Pe Scena Digitală, abonamentul lunar, cel trimestrial, precum și cel anual includ toate cele peste 60 de spectacole disponibile, la care se adaugă lunar două producții în premieră.

Iubitorii de teatru, film, dans și muzică pot alege abonamentul pentru 12 luni la preț de 6 luni, respectiv 299 lei, și abonamentul pentru 3 luni la preț de 2 luni, respectiv 89 lei.

Abonamentul lunar costă 49 lei/lună. Spectatorii pot opta și pentru biletul individual, care permite vizionarea unui anumit spectacol la prețul de 30 lei. În perioada de valabilitate a abonamentului, spectacolele pot fi vizionate oricând, oriunde și de oricâte ori. 

Biletul individual este disponibil patru ore de la activare și alegerea intervalului de timp pentru vizionare. 

Alte informații

*Sursa foto: Teatrul Național Radu Stanca Sibiu

Informații utile

Toate spectacolele Scenei Digitale oferă și subtitrare în limba engleză.

  • accomodation
  • food
  • club and pub
  • event
Cazare
Localitate:
Tip
Clasificare
Caută
Restaurante
Localitate:
Tip
Caută
Pub-uri și cluburi
Localitate:
Tip
Caută
Evenimente
Localitate:
Tip
Perioada:
-
Caută
Urmărește-ne