antet ajts
  • Surata primavara
  • Si cucul pierde vara
  • Branduse
  • Drumetii montane
  • Fereastra cu flori
  • Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului

Noutăţi

21 februarie 2017

Câștigătorii tombolei de la standul județului Sibiu

Câștigătorii tombolei de la standul județului Sibiu

În perioada 16 – 19 februarie Asociația Județeană de Turism Sibiu a fost prezentă la Târgul de Turism al României din Pavilionul expozițional Romexpo pentru a promova destinația turistică Județul Sibiu și titlul Regiune Gastronomică Europeană 2019.

Organizatorii au propus o tombolă vizitatorilor standului Județului Sibiu la care au contribuit cu premii Muzeul ASTRA, Asociața My Transylvania, Fundația Biserici Fortificate, Parcul de aventură Arka Park și Arena Platoș Păltiniș.

Participarea la tombolă s-a făcut pe baza completării unui chestionar cu informații despre județul Sibiu. Au fost completate 50 de chestionare de vizitatorii standului. Cei 20 de câștigători au fost extrași de doamna Daniela Câmpean, președintă a Consiliului Județean Sibiu. Înregistrarea extragerii o puteți urmări pe pagina de facebook a asociației SibiuTourism.

 


16 februarie 2017

Județul Sibiu promovat la Târgul de Turism al României

Județul Sibiu promovat la Târgul de Turism al României

Destinaţia turistică Județul Sibiu este promovată la Târgul de Turism al României de la Bucureşti

Consiliul Judeţean Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu şi Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu promovează În perioada 16-19 februarie destinaţia turistică Sibiu la Târgul de Turism al României din Bucureşti, pe un stand de 60 m.p. La târg participă, de asemenea, reprezentanți ai Muzeului ASTRA, Centrul de Informare Turistică Avrig, ghizi şi operatori turistici din întreg judeţul. Târgul de Turism al României reprezintă locul de întâlnire cu vizitatori individuali în căutarea destinaţiei de vacanţă, cu agenții de turism, parteneri instituționali şi cu media de specialitate.


09 februarie 2017

Județul Sibiu la Târgul de turism al României, 16 - 19 februarie 2017

Județul Sibiu la Târgul de turism al României, 16 - 19 februarie 2017

În perioada 16-19 februarie 2017 Asoicația Județeană de Turism Sibiu va participa la Târgul de turism al României din Bucureşti, manifestare ce se adresează profesioniştilor din turism şi marelui public.

Consiliul Judeţean Sibiu şi Primăria municipiului Sibiu susţin prezenţa destinaţiei turistice Sibiu la acest târg, pe un stand de 60 mp în hala C4 a Complexului Expoziţional Romexpo.

Aveţi posibilitatea de a fi prezenţi alături de noi, anunţându-vă intenţia de participare, întrucât am prevăzut 2 infodesk-uri pe care le puteţi utiliza pentru a interacţiona direct cu vizitatorii târgului, aşa cum puteţi vedea în schiţele ataşate (ilustrează jumătate din stand).

 


17 ianuarie 2017

Simpozion apicol la Hamba

Simpozion apicol la Hamba

Asociația Melikoleg vă invită la primul eveniment apicol din anul 2017 la Hamba.


09 ianuarie 2017

După 10 ani, Județul Sibiu promovează la Viena un nou titlu — Regiune Gastronomică Europeană 2019

După 10 ani, Județul Sibiu promovează la Viena un nou titlu — Regiune Gastronomică Europeană 2019

În 2007 Județul Sibiu a participat pentru prima dată la Târgul de Turism din Viena pentru a promova programul Capitală Culturală Europeană. După 10 ani, în perioada 12-15 ianuarie 2017, la infodesk-ul Sibiului din standul României se va promova titlul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019.

      

Titlul va fi promovat prin însăși gastronomia locală prin intermediul unui live cooking show facilitat de Biroul de promovare al României la Viena. Având în vedere că sezonul turistic pentru străini începe odată cu sărbătorile Pascale, ce vor fi celebrate anul acesta împreună de credincioșii ortodocși, catolici și protestanți, meniul propus de My Transylvania și Slow Food Sibiu este drob de miel tradițional cu salată de sfeclă roșie. Broşura Sibiu City Meniu şi broşura producătorilor locali vor fi oferite vizitatorilor pentru a-i introduce în specificitatea culinară locală. Vizitatorii vor afla informaţii despre agenda cu evenimente gastronomice 2017 şi despre programe gastronomice, care vor completa oferta cultural-turistică a regiunii prezentată prin broșurile Sibiu-Hermannstadt. Tânăr din 1191, Experiențe noi în sudul Transilvaniei, hărți și cataloage ale operatorilor turistici.

Interesul austriecilor este mare pentru city break-uri culturale, vacanţe în sate autentice, biserici fortificate; iubesc activităţile în natură, iar județul Sibiu are toate atuurile pentru a se menține în topul preferințelor lor.

Delegația sibiană este formată din membri ai Asociației Județene de Turism Sibiu, reprezentanți ai Primăriei Municipiului Sibiu și operatori turistici.


  • accomodation
  • food
  • club and pub
  • event
Cazare
Localitate:
Tip
Clasificare
Caută
Restaurante
Localitate:
Tip
Caută
Pub-uri și cluburi
Localitate:
Tip
Caută
Evenimente
Localitate:
Tip
Perioada:
-
Caută
Urmărește-ne

CHRISTA