antet ajts
  • Cisnadioara c Anii drumetiei
  • Sibiu c Gabriela Oancea
  • Teracota Medias c Stefan Vartolomei

Free time magic

Spectacole şi expoziţii - Artă

Localitate:

Sibiu

Locul desfăşurării:

Palatul Brukenthal, Cabinetul de Cartografie

Perioada:

04.07.2019 - 01.09.2019

websiteE-mail

websiteWebsite

Organizator:

Muzeul Național Brukenthal

Adresa:

Piața Mare, nr. 4-5

Tel. fix:

0269 217 691
    
Mail icon E-mail

Expoziția „Free time magic” constituie un demers educativ în recuperarea unui factor esențial al vieții – arta timpului liber, pierdută de cei mai mulți dintre noi.

În zilele noastre, majoritatea momentelor libere sunt petrecute în sfera digitală (smartphones & other). Creativitatea, însă, este forma ideală de relaxare, după încheierea celor 8 ore zilnice de muncă sau perioade solicitante de activitate susținută.

Proiectul expozițional pe care vă invităm să îl vizitați este realizat de restauratorii Muzeului Național Brukenthal și demonstrează pe deplin potențialul nelimitat de creativitate ce poate fi accesat după serviciu sau în perioadele de repaus. Desigur, veți întâlni restauratori pictură care pictează sau restauratori lemn și piatră care sculptează dar și fotografia, machetele și instalațiile restauratorilor metal sau icoanele pe sticlă realizate de restauratori hârtie.

Selecția de exponate alătură abordări clasice și viziuni inovatoare sau tehnici mai puțin cunoscute: pictură pe pânză, pe apă (ebru), pe sticlă și pe lemn, desen, fotografie, piele repusată, sculptură în lemn și piatră, bijuterii, instalații, navomodele, goblen etc.

Zeci de piese și tot atâtea idei pentru câteva ore pe săptămână în care vă puteți detoxifica digital în mod creativ desenând, adăugând mediului în care trăiți culoare, compoziții deosebite, accesorii personalizate, o amprentă specifică.

Artiști: Celestina Albișor, Dorin Barbu, Călin Bobic, Ioan Brai, Gheorghe Buleteanu, Camelia Dordea, Cristina Fău, Maria Fota, Mihai Iancovescu Rudeanu, Ilie Mitrea, Ioan Muntean, Iulia Maria Pascu, Andrei Popa, Constantin Scărlătescu, Radu Schuller, Ruxandra Stroia, Victor Arren Turcu

*text oferit de curatorii dr. Dana Roxana Hrib și dr. Dorin Barbu

  • accomodation
  • food
  • club and pub
  • event
Cazare
Localitate:
Tip
Clasificare
Caută
Restaurante
Localitate:
Tip
Caută
Pub-uri și cluburi
Localitate:
Tip
Caută
Evenimente
Localitate:
Tip
Perioada:
-
Caută
Urmărește-ne