antet ajts
  • Cisnadioara c Anii drumetiei
  • Sibiu c Gabriela Oancea
  • Teracota Medias c Stefan Vartolomei

Lantern Festival - China în 20 de legende

Spectacole şi expoziţii - Artă

Localitate:

Sibiu

Locul desfăşurării:

Muzeul în aer liber ASTRA

Perioada:

23.06.2019 - 04.08.2019

websiteE-mail

websiteWebsite

Organizator:

Muzeul ASTRA, TNRS, FITS și Ambasada Republicii Populare Chineze

Adresa:

Str. Pădurea Dumbrava, nr.16-20

Tel. mobil:

+40 751 166 513
    
Mail icon E-mail

În cadrul evenimentului Lantern Festival - China în 20 de legende nu mai puțin de 20 de instalații de lampioane vor ilumina aleile din Muzeul în aer liber  din Dumbrava Sibiului. Acestea vor crea astfel o atmosferă specială prin culori diferite, dar și prin simbolistica reliefată de instalațiile respective, care reprezintă o tradiţie veche de secole,  începută încă din timpul dinastiei Han (206 î.Hr.-221 d.Hr.). Lampioanele reprezintă atât individual, cât și la comun, legende sau simboluri din China.

Până în 4 august, de miercuri până duminică, la Muzeul ASTRA, între orele 20:00 și 24:00,  vizitatorii vor putea admira această instalație de lampioane unică în lume, în baza biletului de intrare achiziționat în intervalul orar menționat mai sus.

Lantern Festival - China în 20 de legende este un eveniment organizat de Muzeul ASTRA în parteneriat cu Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu, Festivalul Internaţional de  Teatru de la Sibiu și Ambasada Republicii Populare Chineze în România. De asemenea, din organizare mai fac parte și Zigong Haitian Culture Co., Ltd., Ministerul Culturii și Turismului din China.

 

  • accomodation
  • food
  • club and pub
  • event
Cazare
Localitate:
Tip
Clasificare
Caută
Restaurante
Localitate:
Tip
Caută
Pub-uri și cluburi
Localitate:
Tip
Caută
Evenimente
Localitate:
Tip
Perioada:
-
Caută
Urmărește-ne