antet ajts
  • Paltinis c Marius Miclea
  • Sibiu c Gabriela Oancea
  • Teracota Medias c Stefan Vartolomei

Burduf Challenge

Târguri şi festivaluri - Gastronomie
branza-de-burduf

Localitate:

Râu Sadului

Perioada:

08.07.2023

websiteE-mail

websiteWebsite

Organizator:

Comuna Râu Sadului și Asociația My Transylvania

Adresa:

Str. A. Iancu nr. 11/8

Tel. mobil:

0745 278 624
    
Mail icon E-mail

Program eveniment:

- ora 08:00 Burduf Challenge: un concurs de alergare montană de 14 km organizat pe trasee de drumeție marcate în zona alpină a Munților Cindrel. Concursul începe la ora 08:00 din centrul comunei și are ca premii câte un burduf de 1 kg produs de familia Cerciu. Detalii și înscrieri pe: https://experiences.mytransylvania.ro/burduf-challenge/
- ora 09:00 – 17:00 Târg al producătorilor locali: în curtea căminului cultural cei din sat își vor expune și vinde produsele locale. De la brânză la dulcețuri de fructe de pădure, tot ce e local, se va găsi pe tarabele celor din sat. Parcarea se face în curtea școlii, aflată cu 100 m înainte pe partea stângă a străzii principale.
- ora 10:00 ateliere pentru copii: celor mici, le propunem un tur ca să aflăm cum se produc specialitățile locale? Fie că e vorba de brânză sau miere, atelierele pentru copii sunt concepute pentru elevi între 7 și 14 ani. Ulterior atelierelor este organizată și o drumeție cu un biolog pe tema foraging. Înscrierile se fac prin e-mail la adresa contact@mytransylvania.ro iar plecarea este la ora 10:00 din curtea căminului cultural.
- ora 10:00 vizită la moara veche din sat: pentru cei pasionați de arhitectură locală, dezvoltarea comunităților locale și specific rural, propunem un mic tur al satului în care trecutul său ne deschide perspective noi spre viitor. Prezentarea proiectului Țara Colibelor și a viitoarelor inițiative în jurul acestui demers. Înscrierile se fac prin e-mail la adresa contact@mytransylvania.ro iar plecarea este la ora 10:00 din curtea căminului cultural.
- ora 11:00 Transilvanian Brunch în curtea unei gospodării: gastronomia locală se prezintă gurmanzilor. Înscrierea și achiziționarea biletelor se face prin www.eat-local.ro
  • accomodation
  • food
  • club and pub
  • event
Cazare
Localitate:
Tip
Clasificare
Caută
Restaurante
Localitate:
Tip
Caută
Pub-uri și cluburi
Localitate:
Tip
Caută
Evenimente
Localitate:
Tip
Perioada:
-
Caută
Urmărește-ne