antet ajts
  • Cisnadioara c Anii drumetiei
  • Sibiu c Gabriela Oancea
  • Teracota Medias c Stefan Vartolomei

ARTmania Festival

Târguri şi festivaluri - Artele spectacolului
artmania-2019

Localitate:

Sibiu

Locul desfăşurării:

Piața Mare

Perioada:

26.07.2024 - 28.07.2024

websiteE-mail

websiteWebsite

Organizator:

Fundaţia Artmania
    
Mail icon E-mail

Fiind cel mai longeviv festival rock din România și una dintre mărcile cu cea mai îndelungată tradiție de pe scena culturală regională, ARTmania și-a conturat propria identitate prin intermediul unui concept îndrăzneț și al unui ambient special: Piața Mare a uneia dintre cele mai frumoase cetăți medievale din Estul Europei - cetatea Sibiului.

ARTmania Festival este o platformă dedicată promovării formelor de expresie artistică inspirate din cultura rock și un promotor al proiectelor muzicale contemporane. 

Emperor, unul dintre pionierii symphonic black metal-ului si nume iconic al scenei internationale, alege ARTmania Festival pentru a sustine primul show in Romania. Iar SAMAEL, pionier al genului industrial black metal, se alatura, impreuna cu Pain Of Salvation, line-up-ului festivalului care va avea loc intre 28 – 30 iulie 2023 la Sibiu.

Cea de-a 16-a editie ARTmania va aduce 3 zile pline de concerte, evenimente alternative si colaborari inedite, noutatile, surprizele si noi trupe urmand sa fie anuntate in viitorul apropiat.

Evenimentele alternative se vor desfasura pe durata zilei si vor fi accesibile in baza bratarii de festival. Participantii vor avea de ales dintr-o varietate de evenimente alternative – de la seminarii la sesiuni de lectura sau lansari de carte, la proiectii de filme si de documentare, expozitii sau vizite la muzeu. Iar plimbarile prin pietele medievale din centrul Sibiului si sederile la terasele din zona vor transforma sejurul festivalierilor intr-unul memorabil.

Informații utile

(1) ARTmania | Facebook

  • accomodation
  • food
  • club and pub
  • event
Cazare
Localitate:
Tip
Clasificare
Caută
Restaurante
Localitate:
Tip
Caută
Pub-uri și cluburi
Localitate:
Tip
Caută
Evenimente
Localitate:
Tip
Perioada:
-
Caută
Urmărește-ne