antet ajts
 • biking Catalin Georgescu
 • Casa albastra_Blue house
 • ciconia ciconia
 • Colinele Transilvaniei c Charles Sainsbury Plaice
 • Hosman c Iulian Astilean
 • Marginimea Sibiului c Daniel Secarescu
 • Muzeul ASTRA
 • Sibiu Eurorando2021 c Mihai Vasile
 • Teracota Medias c Stefan Vartolomei
 • Transfagarasan c Iulian Astilean

Servus Transilvania Fest

Spectacole şi expoziţii - Artele Spectacolului
afis-servus-transilvania-fest

Localitate:

Biertan

Locul desfăşurării:

la intrarea in Biertan venind dinspre Medias si Sighisoara (DJ 141B)

Perioada:

18.08.2017 - 20.08.2017

websiteE-mail

websiteWebsite

Organizator:

A.C.S.T. , Albert Studio

Adresa:

Biertan, str. 1 Decembrie 1918, nr. 6

Tel. mobil:

+40 725 856 113
    
Mail icon E-mail

Iubitorii de rock, cultura traditionala si mancare organica sunt asteptati la Biertan!

Antract va cânta pe scena Servus Transilvania Fest pe 18 august la Biertan! Antract este una dintre cele mai titrate formații românești de rock care a împărțit scena de-a lungul anilor cu nume grele ale rock-ului internațional precum Uriah Heep (1992), Jethro Tull (1994), Paradise Lost (1994), Ronnie James Dio (1998), Monster Magnet (1999), Metallica (1999) sau Helloween (2006)

Servus Transilvania Fest a ajuns anul acesta la cea de-a treia editie si se va desfasura intre 18 si 20 august la Woistal, in apropiere de Biertan, judetul Sibiu.

Anul acesta organizatorii au pregatit un adevarat regal, conceput pe trei axe: artistica, artizanala si turistica, orientate spre acelasi scop: crearea unei experiente unice atat prin diversitatea ei, cat mai ales prin spiritul comunitar pe care evenimentul il promoveaza. Astfel, muzica de calitate se intalneste cu preparatele bio si produsele hand-made, invitand vizitatorii sa se recreeze in natura intr-un loc de o frumusete deosebita, sa se delecteze cu muzica buna, sa savureze preparatele producatorilor organici locali si sa achizitioneze produsele confectionate de mana ale celor mai priceputi mestesugari din regiune.

Ovidiu Lipan Tandarica la Servus Transilvania Fest 2017

In anul acesta, ne bucuram sa-l avem printre noi in seara de duminica, 20 august, pe unicul si inegalabilul #OvidiuLipanTandarica.

Pentru ca ne dorim sa fim o punte intre trecut si viitor, la cel mai tare concurs de trupe #newcomer de anul acesta, premiile Newcomer Band Contest vor fi decernate de o legenda vie a rock-ului romanesc, Ovidiu Lipan Tandarica.

De mai bine de 50 de ani, Ovidiu Lipan Tandarica contribuie la dezvoltarea si consolidarea scenei muzicale romanesti, fie ca vorbim de albumele sale solo, de formatiile Rosu Si Negru, Phoenix sau de colaborarile sale cu prestigiosi artisti romani si internationali (Gheorghe Zamfir, Grigore Lese, Stelu Enache, Marius Mihalache, Eruption, ELOY, cu Joachim Witt, Herman Rarebell de la Scorpions/Rated X si multi altii).

Antract, pe scena ST Fest 2017

Antract va canta la Servus Transilvania Fest 2017 pe 18 august. Antract este una dintre cele mai titrate formatii romanesti de rock care a impartit scena de-a lungul anilor cu nume grele ale rock-ului international precum Uriah Heep (1992), Jethro Tull (1994), Paradise Lost (1994), Ronnie James Dio (1998), Monster Magnet (1999), Metallica (1999) sau Helloween (2006).

Servus Transilvania Fest a ajuns anul acesta la cea de-a treia editie si se va desfasura intre 18 si 20 august in localitatea Biertan, judetul Sibiu.

Festivalul artistic cuprinde un concurs jurizat pentru 12 trupe de tip newcomer si 19 trupe in recital: Persefone (progressive metal, Andorra), Poem (progressive /alternative, Grecia) Dirty Shirt (crossover folklore metal, Romania),  Kempes (heavy metal, RO), Antract (pop/rock, RO), Platonic Band (bluess/jazz/rock, RO), Dordeduh (ethnic folklore metal, RO), Indian Fall (black metal, RO), Still Awake (rock/metal/prog, DE), For The Wicked (metalcore, RO), EvergreeD (metal, RO), Iron Maidnem – tribute Iron Maiden (heavy metal, HU), First Division (hardcore/metalcore, RO) Avator (thrash metal, DE), Still Crazy (hard rock, RO), Onenightstand (rock, RO), Scorn – tribute In Flames (melodic death metal, RO), Bad Blood (progressive/power metal, India) si Tudor Turcu (castigator X Factor Romania 2012), invitat special.

Targul de produse organice si hand-made va avea loc in interiorul spatiului de desfasurare a festivalului si reuneste peste 20 de producatori si artizani din regiune pregatiti sa ofere publicului preparate gustoase (de la zacusca si gemuri la branzeturi si mezeluri de cea mai buna calitate), precum si o gama larga de articole confectionate de mana din pasla, lana, lemn, sticla, ceramica, metal, impletite, brodate sau pictate cu motive traditionale sau artistice.

Evenimentul va avea loc in in apropiere de Woistal, la intrarea in Biertan venind dinspre Medias si Sighisoara (DJ 141B), pe terenul de fotbal din Biertan cu acces de pe strada Lunca din Biertan, județul Sibiu. Gasiti noutati si mai multe detalii despre Transilvania Servus Fest pe pagina oficiala de Facebook.

*text preluat din comunicatul de presă Servus Transilvania

Alte informații

Organizatori: A.C.S.T. , Albert Studio
Eveniment sustinut de:
Parteneri strategici: Real Sound Studio, Sound Concept, Colinele Transilvaniei, Cristiana Radu Media
Parteneri Media: Rock FM, Zile si Nopti
Partneri: Wild Carpathia, ASM-Asociatia Sunetul Muzicii, Bear Brothers, Ciuc, Crama Oprisor
Sponsori: Hera Industrial
Institutii: Primaria Medias, Primaria Biertan, MTS/DJST

Informații utile

Asociatia Culturala “Servus Transilvania” a fost infiintata in 2015 cu scopul de a revitaliza valorile culturale ale Transilvaniei. Promovam:

 • Patrimonial cultural local si regional
 • Respectul pentru natura si curatenia mediului
 • Un puternic spirit comunitar
 • Munca oamenilor talentati

“Esti ceea ce lasi in urma!”

Altitudine: 384m.
Coordonate GPS: 46.13 N, 24.52 E

Poziţionare pe hartă

 • accomodation
 • food
 • club and pub
 • event
Cazare
Localitate:
Tip
Clasificare
Caută
Restaurante
Localitate:
Tip
Caută
Pub-uri și cluburi
Localitate:
Tip
Caută
Evenimente
Localitate:
Tip
Perioada:
-
Caută
Urmărește-ne