antet ajts
  • Cisnadioara c Anii drumetiei
  • Sibiu c Gabriela Oancea
  • Teracota Medias c Stefan Vartolomei

Maratonul Internațional Sibiu

Altele
maraton-c-cuzepan maraton-sibiu-c-alex-pintican maraton2-c-cuzepan mis-mirrorism-com-074 voluntari-maraton-2019-foto-cristian-bisca-140

Localitate:

Sibiu

Locul desfăşurării:

Sibiu și împrejurimi

Perioada:

25.05.2024 - 26.05.2024

websiteWebsite

Organizator:

Fundația Comunitară Sibiu
    
Mail icon E-mail

În fiecare an, Sibiul se pune în mișcare cu ocazia Maratonului Internațional Sibiu, cel mai mare eveniment de alergare filantropic din țară.

Alergători profesioniști și amatori, copii și adulți, ONG-iști, voluntari, funcționari publici sau corporatiști aleargă pentru o cauză și contribuie astfel la dezvoltarea comunității lor. 

Vrei să te implici? Alege o cauză, aleargă pentru aceasta sau susține alergătorul preferat și contribuie la transformarea continuă a comunității sibiene, în bine!

Organizatorii pun la dispoziție o platformă de atragere de fonduri prin care sprijină atât inițiativele nou venite dinspre grupuri informale, cât și proiectele organizațiilor non-guvernamentale.  


Cum funcționează?
Organizațiile non-profit, grupurile de iniţiativă, companiile sau persoanele fizice propun proiecte, iar alergătorii care doresc să se înscrie în competiție pot să aleagă un proiect pe care îl susțin prin taxa de participare și prin mobilizarea unui cerc de susținători care împărtășesc aceeaşi dorință.

(c) Fotos: Maraton Sibiu, Alex Pintican, Gina Ștef, Gabriela Cuzepan, Cristian Bisca

  • accomodation
  • food
  • club and pub
  • event
Cazare
Localitate:
Tip
Clasificare
Caută
Restaurante
Localitate:
Tip
Caută
Pub-uri și cluburi
Localitate:
Tip
Caută
Evenimente
Localitate:
Tip
Perioada:
-
Caută
Urmărește-ne