antet ajts
 • Cisnadioara c Anii drumetiei
 • Sibiu c Gabriela Oancea
 • Teracota Medias c Stefan Vartolomei

Bassen Pension

Pensiune

Localitate:

Bazna

websiteE-mail

websiteWebsite

Adresa:

Bazna nr. 237

Tel. fix:

+4 0269 850 375

Tel. mobil:

+4 0746 240 506
    
Mail icon E-mail

Situați în inima Transilvaniei, în zona cu influență germană, suntem o pensiune a cărei caracterizare se poate face prin  atributul “mic dar shic”. Amplasarea în Bazna, un vechi sat săsesc care în același timp este și o renumită stațiune balneară conferă o dublă valență a acestui loc. O dată ajunși la noi vă veți simți ca în casa bunicii de altădată, unde mirosul de iarbă sau de fân se îmbină armonios cu cel a merelor sau a bucatelor tradiționale având în același timp întreg confortul prezentului.

Liniștea și calmul acestui loc vă vor impresiona, activitățile vieții satului vă vor încânta și vă vor aduce aminte de copilărie, frumusețea clădirilor și a bisericilor fortificate din zonă vă vor aminti de istoria zonei.

Există o motivație pentru majoritatea categoriilor de oaspeți ce doresc să vină aici:

 • pentru cei ce doresc un tratament balnear – acesta fiind de cea mai bună calitate și cu efecte remarcabile, pentru toate categoriile de vârsta.
 • pentru cei ce doresc să se relaxeze și să se odihnească – aici vor găsi liniștea și pacea satului transilvănean, iar grădina noastră îi va încânta doar cu sunetele naturii.
 • pentru cei ce doresc o vacanță activă - avem pregătite trasee de biciclete și de trekking , ce ating diferite obiective turistice dar și frumoase zone din natură.
 • pentru cei ce doresc să organizeze o conferință – avem pregătite spații neconvenționale care însă le vor satisface toate exigențele. Mai mult decât atât simțurile participanților vor fi încercate prin armonia dintre exigența unei astfel de manifestări și produsele locale și tradiționale.
 • pentru cei ce doresc a organiza o petrecere – avem toate elementele pentru majoritatea tipurilor de petreceri: spații, muzică, bună dispoziție, idei din cele mai trăznite, acceptăm provocări – deci încercați!
 • pentru cei mai mici dintre noi – organizăm tabere tematice pentru copii, pregătim activități ce îi vor dezvolta și îi vor antrena pentru anumite situații.
 • pentru artiști – organizăm diferite tabere artistice, la noi există suficient loc, simț artistic și acel gram de nebunie ce face orice artist să se simtă în largul său.
 • pentru bicicliști și motocicliști – avem deja o tradiție în a primi această categorie de turiști, având chiar și anumite oferte speciale pentru aceștia.

Detalii despre întreaga activitate a echipei regăsiți aici Passpartout - Turism Altfel.

Vă așteptăm cu drag să ne treceți pragul, fiecare oaspete ne onorează cu prezenta sa.

Camere

Tip camere
Total camere 10
Total locuri 20

Facilităţi unitate

checkbox Acceptă animale

checkbox Încălzire centrală

checkbox Frigider

checkbox Informare turistică

checkbox Grădină

checkbox Living

checkbox Grătar

checkbox Parcare de biciclete

Facilităţi camere

checkbox Acces animale

checkbox Internet

checkbox Camere nefumători

checkbox TV cablu

checkbox Frigider

Activităţi

checkbox Biciclete

checkbox Seri tradiţionale

checkbox Loc de joacă

checkbox Tir cu arcul

checkbox Piscină exterioară

REZERVĂ

Cerere de rezervare

Bassen Pension


From:  
Until:  
Număr de persoane:  

Date de contact:

Prenume:  
Nume:  
Adresa:  
Localitatea:  
Țara:  
Telefon:  
E-mail:    
Mesaj:  
Cod de securitate:

Aceasta este o solicitare de rezervare şi nu o rezervare fermă. Solicitarea dumnevoastră este transmisă direct în căsuţa de e-mail a operatorului turistic. Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu nu intermediază şi nu garantează rezervarea efectivă. Ca urmare a completării şi trimiterii cererii de mai sus, veţi primi confirmarea rezervării prin e-mail sau telefonic.

 • accomodation
 • food
 • club and pub
 • event
Cazare
Localitate:
Tip
Clasificare
Caută
Restaurante
Localitate:
Tip
Caută
Pub-uri și cluburi
Localitate:
Tip
Caută
Evenimente
Localitate:
Tip
Perioada:
-
Caută
Urmărește-ne