antet ajts
  • Paltinis c Marius Miclea
  • Sibiu c Gabriela Oancea
  • Teracota Medias c Stefan Vartolomei

Ziua Internaţională a Romilor

Târguri şi festivaluri - Artele spectacolului

Localitate:

Sibiu

Locul desfăşurării:

Hostel Diana, Muzeul în aer liber

Perioada:

08.04.2013 10:00 - 13:00

websiteWebsite

Organizator:

CNM ASTRA
    
Mail icon E-mail

Încă din anul 1971, în întreaga lume, ziua de 8 aprilie a fost adoptată ca „Ziua Internaţională a Rromilor”. Muzeul ASTRA continuă şi în acest an programul de cunoaştere a culturii şi istoriei rromilor prin organizarea unui atelier la care vor participa elevii Şcolii Gimnaziale din comuna Alţîna, jud. Sibiu.

Muzeografii C.N.M. ASTRA vor aduce în discuţie, prin intermediul unor metode şi instrumente de educaţie nonformală tema egalităţii şi a diversităţii între oameni. “Egalitate, cui îi aparţinem?” şi “Biblioteca vie” vor fi două momente din program, care vor pune elevii în situaţia de a reflecta despre diferenţe, egalitate, diversitate şi discriminare.

La atelier vor lua parte şi partenerii norvegieni din cadrul proiectului Patrimoniu Deschis. Creşterea accesibilităţii publicului la valorile multietnice din patrimoniul Muzeului ASTRA, finanţat prin Granturile Spaţiului Economic European.

Atelierul se va desfăşura în sala de conferinţe de la Hostel Diana, Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA (Muzeul în aer Liber), în intervalul orar 10.00 – 13.00.

*comunicat de presă CNM ASTRA

Altitudine: 486m.
Coordonate GPS: 45.74 N, 24.11 E

Poziţionare pe hartă

  • accomodation
  • food
  • club and pub
  • event
Cazare
Localitate:
Tip
Clasificare
Caută
Restaurante
Localitate:
Tip
Caută
Pub-uri și cluburi
Localitate:
Tip
Caută
Evenimente
Localitate:
Tip
Perioada:
-
Caută
Urmărește-ne