antet ajts
  • Cisnadioara c Anii drumetiei
  • Sibiu c Gabriela Oancea
  • Teracota Medias c Stefan Vartolomei

Întâlnirea calfelor călătoare europene

Târguri şi festivaluri - Meşteşuguri

Localitate:

Sibiu

Locul desfăşurării:

Casa Calfelor, curtea Catedralei evanghelice

Perioada:

29.07.2019 - 18.08.2019

Organizator:

Asociaţia Casa Calfelor

Tel. mobil:

+40 746 365 837
    
Mail icon E-mail

Meșteșugari călători din diferite țări europene se întâlnesc la Sibiu pentru a lucra împreună și a-și prezenta meșteșugurile și tradițiile.

Dacă pe timpul zilei sibienii și vizitatorii se pot bucura de expoziție și interacționa cu calfele în cadrul atelierelor, serile de discuție din fața Casei Calfelor sunt cele care permit vizitatorilor să cunoască lumea calfelor mai îndeaproape într-un cadru relaxat.

Special la proiectul din acest an este faptul că oferă sibienilor și turiștilor ocazia de a participa la câteva workshop-uri gastronomice alături de calfele brutar și bucătar prezente în orașul de pe malul Cibinului. Brutarii germani și francezi aduc cu sine în cadrul acestor ateliere o serie întreagă de cunoștine cu privire la diverse specialități de brutărie – un sector gastronomic foarte bine dezvoltat în Germania și Franța. Sibienii interesați vor avea ocazia să cunoască o parte dintre secretele acestui domeniu.

Tot în cadrul proiectului din acest an v-am pregătit și un concert cu totul special, pe a cărui dată o vom anunța ulterior.

 

Alte informații

Deschiderea festivă a evenimentului are loc în seara zilei de miercuri, 31 iulie 2019 la ora 19.00 în curtea catedralei evanghelice din Piața Huet.

  • accomodation
  • food
  • club and pub
  • event
Cazare
Localitate:
Tip
Clasificare
Caută
Restaurante
Localitate:
Tip
Caută
Pub-uri și cluburi
Localitate:
Tip
Caută
Evenimente
Localitate:
Tip
Perioada:
-
Caută
Urmărește-ne