antet ajts
  • Paltinis c Marius Miclea
  • Sibiu c Gabriela Oancea
  • Teracota Medias c Stefan Vartolomei

VINO - Festival de gastronomie urbană

Târguri şi festivaluri - Gastronomie
vino-r

Localitate:

Sibiu

Locul desfăşurării:

Parcul Tineretului

Perioada:

17.05.2019 - 19.05.2019

websiteWebsite

Organizator:

Grey Projects

Adresa:

str. Calea Dumbrăvii, nr. 96

Tel. mobil:

0730 030 744
    
Mail icon E-mail

Nu vă faceți program în cel de al treilea weekend al lunii mai! Preț de trei zile, sunteți așteptați să treceți pragul primei ediții a festivalului ”VINO”.

Sunteți invitați cu mic cu mare în Parcul Tineretului din Sibiu! Aici producătorii de vinuri de la crame din toate zonele viticole ale țării, se vor întâlni cu cele mai populare food truck-uri la ora actuală din România.

Răsfăț gastronomic ”stropit” cu vinuri alese

Papilele gustative vor fi răsfățate cu savoarea gusturilor românești, italiene, mexicane și nu numai, prin preparate ce vor putea fi regăsite la cele 15 food truck-uri participante. La prima ediție ”VINO”, setea va fi potolită cu vinuri alese pe sprânceană, la standurile celor nouă producători de pe meleagurile țării noastre.
Vor fi prezenți cei de la Jidvei, Domeniile Boieru, Histria, Cotnari, Domeniile Urlați - Dealu Mare, Villa Vinea, Carastelec, Crama Trantu și Domeniile Gorgandin.
”Preț de trei zile festivalul va stimula toate simțurile, de la savoarea artei culinare locale, la concerte, ateliere pentru copii și activități sportive. Conceptul de street-food va fi combinat cu vinuri alese de la cele mai apreciate crame din țară și nu numai”, spun organizatorii evenimentului.

Mega distracție pentru cei mici

Una din veștile de la ”VINO” îi vizează direct pe cei mici. ”Meniul” pentru copii cuprinde într-un areal special conceput pentru ei Parcul Tineretului, zone de aventură, sport și creație. Enumerăm dintre activitățile puse în practică de Serious Fun doar tiroliana, tir cu arcul, volei, turn ball și multe alte activități. Restul le descoperiți la fața locului!

Trei concerte zilnic și ”încălzire” cu DJ FunkyDrop

”VINO” înseamnă pe lângă mâncare bună, vinuri de calitate și atmosferă de excepție și un eveniment la care concertele sunt și ele de top. În cele trei de festival, pe scena amenajată în Parcul Tineretului vor concerta trupe în vogă din România.
STEMA, Dimitri's Bats, Astro Générale, I'm The Trip, Pistol cu Capse, The Groovy Bastards, Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut, Amalia Gaiță și Marú, promit să potolească ”setea” de concerte cu recitaluri și prestații pe măsura festivalului.

𝙵𝙾𝙾𝙳 𝚃𝚁𝚄𝙲𝙺𝚂:
🚐 Meat Busters
🚐 Mr Cannoli
🚐 La Finca Alioli
🚐 Rocca by The Jar
🚐 Sucré
🚐 Mexican Bizness
🚐 Romanian Burgers
🚐 UMAMI Street Food Romania
🚐 ASALT GrillToChill
🚐 Gastro - Street Food & More
🚐 Wing Eat
🚐 Comida Mexicana powered by Guerrilla Tacos
🚐 Animo Caffee
🚐 Prosecco Street
🚐 SUZETTE

MUSIC MENU:
17 MAI:
🎵 STEMA
🎵 Dimitri's Bats
🎵 Astro Générale
💿 DJ FunkyDrop

18 MAI:
🎵 I'm The Trip
🎵 Pistol cu Capse
🎵 The Groovy Bastards
💿 DJ FunkyDrop

19 MAI:
🎵 Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut
🎵 Amalia Gaita
🎵 Marú
💿 DJ FunkyDrop

  • accomodation
  • food
  • club and pub
  • event
Cazare
Localitate:
Tip
Clasificare
Caută
Restaurante
Localitate:
Tip
Caută
Pub-uri și cluburi
Localitate:
Tip
Caută
Evenimente
Localitate:
Tip
Perioada:
-
Caută
Urmărește-ne