antet ajts
  • Cisnadioara c Anii drumetiei
  • Sibiu c Gabriela Oancea
  • Teracota Medias c Stefan Vartolomei

Street Music Festival

Spectacole şi expoziţii - Muzică şi dans

Localitate:

Sibiu

Locul desfăşurării:

Piața Huet, Biserica Evanghelica, Piata Aurarilor, Oldies Pub

Perioada:

04.08.2022 - 07.08.2022

websiteE-mail

websiteWebsite

Organizator:

Asociația Culturală Music-ON
    
Mail icon E-mail

 

Street Music Festival - Rock Baroc


Festivalul aduce în atenția publicului o paralelă intre muzica baroc și sound-ul puternic al rock-ului din ultima jumătate de secol.
Piesa "Nothing else matters" a trupei Metallica interpretată la orga Bisericii Evanghelice din Sibiu de către Steffen Schlandt, deschide programul festivalului pe 4 august, ora 19.00.

"Balkan Silk Road " revine la Sibiu cu cele mai noi piese și lansare de videoclip, într-un concert extraordinar în Oldies Pub, vineri 5 august la ora 20.00.

Sâmbăta 6 august explorăm spații noi și mergem în Piața Aurarilor să le ascultăm cu un program de rock classic pe fetele din "4Tune Quartet" apoi în Huet pentru "Zen Tango" care prezintă în premieră absolută cele mai noi creații de Tango din România, de la ora 21.00.

Duminică 7 august, copiii sunt invitați de "Learn with music Sibiu" la o poveste muzicală despre Antonio Vivaldi și apoi la un atelier de creație Farbenlicht cu Kristina Rațiu Demuth.

Festivalul se încheie cu proiectul muzical "Legends" interpretat de flautistul Matei Ioachimescu și PERCUSSIONescu.
Led Zeppelin, Iron Maiden, Nirvana, Aerosmith sau Metallica sunt doar câteva nume prezentate într-un program electrizant în Piața Huet,de la ora 20.00.


"Ajuns la a V-a ediție, Street Music Festival își propune să aducă în stradă cât mai multe genuri muzicale. Am avut ediții dedicate muzicii ragtime și jazz,Tangoului sau muzicii clasice românești și balcanice.
"Rock Baroc 2022 aduce în premieră 4 zile de evenimente, un atelier de creație pentru copii și spații noi de concert, precum Piața Aurarilor."

Evenimentul este organizat de către Asociația Culturală Music ON și cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Culturală.

  • accomodation
  • food
  • club and pub
  • event
Cazare
Localitate:
Tip
Clasificare
Caută
Restaurante
Localitate:
Tip
Caută
Pub-uri și cluburi
Localitate:
Tip
Caută
Evenimente
Localitate:
Tip
Perioada:
-
Caută
Urmărește-ne