antet ajts
  • Paltinis c Marius Miclea
  • Sibiu c Gabriela Oancea
  • Sibiu Eurorando2021 c Mihai Vasile
  • Teracota Medias c Stefan Vartolomei

Street Music Festival

Spectacole şi expoziţii - Muzică şi dans
street-music-festival-2021

Localitate:

Sibiu

Locul desfăşurării:

Piața Huet

Perioada:

07.08.2021 - 08.08.2021

websiteE-mail

websiteWebsite

Organizator:

Asociația Culturală Music-ON
    
Mail icon E-mail

 

Ca în fiecare an, în deschiderea festivalului, copiii vor avea parte de un spectacol muzical pus în scenă de „Learn with Music Sibiu”, prin intermediul căruia aceștia vor cânta și vor afla cum funcționeză diferite instrumente de percuție.

Sambata, 7 August, 2021

19:00
Poveste muzicala pentru copii
Learn with Music Sibiu
21:00
Balkan Silk Road
22:00
Teatrul muzical “Povestea soldatului” de I. Stravinski
cu Raluca Stratulat – vioara, Mihai Murariu – pian, Ciprian Dancu – clarinet, Florin Cosulet – actor

Duminică, 8 August 2021

20:00
Concert muzica clasica Marius Ungureanu – viola & friends

21:00
Sibiu Jazz Quintet


O premieră pentru Street Music Festival dar și pentru Sibiu o reprezintă proiectul muzical pregătit de formația Balkan Silk Road. Este vorba despre o simbioză inedită care imbină melodicitatea folclorului balcanic cu sonorități inspirate din muzica de jazz și rock, respectând ritmicitatea și dinamica specifică dansurilor populare balcanice. 

Prima seară a festivalului se va termina cu un teatru muzical: “Povestea Soldatului” , o lucrare inedită, compusă de Igor Stravinsky în anul 1919. La mai bine de 100 de ani distanță, la Sibiu povestea va fi interpretată muzical de Raluca Stratulat (vioară),Ciprian Dancu (clarinet), Mihai Murariu (pian) și actorul Florin Coșuleț.

Duminică, publicul este invitat la un concert de muzică clasică, Marius Ungureanu&Friends. Structurat pe piese muzicale camerale semnate de W.A.Mozart, J.S.Bach, M.Bruch și B.Bartok, eveimentul îl are ca oaspete pe violistul sibian Marius Ungureanu, artist care în prezent activează în Danemarca.

Ediția a IV-a a proiectului ”Street Music Festival” se va încheia cu un alt invitat de seamă: Sibiu Jazz Quintet, una dintre cele mai efervescente și ritmate trupe de jazz autohtone. Formația prezintă un program inedit, bazat pe creații proprii dar și lucrări reprezentative ale noului val muzical internațional de jazz. 

sursa: comunicat de presă organizatori

 

Pret:

Accesul la toate evenimentele este gratuit, în limita locurilor disponibile, respectând toate măsurile de prevenire impuse de situația epidemiologică actuală.

  • accomodation
  • food
  • club and pub
  • event
Cazare
Localitate:
Tip
Clasificare
Caută
Restaurante
Localitate:
Tip
Caută
Pub-uri și cluburi
Localitate:
Tip
Caută
Evenimente
Localitate:
Tip
Perioada:
-
Caută
Urmărește-ne