antet ajts
  • Cisnadioara c Anii drumetiei
  • Sibiu c Gabriela Oancea
  • Teracota Medias c Stefan Vartolomei

MuziColine - evenimente culturale

Târguri şi festivaluri - Artele spectacolului

Localitate:

Biertan, Richiș

Perioada:

09.03.2024 18:00 - 19:00

websiteWebsite

Organizator:

Asociația „Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România”,Primăria Comunei Biertan, Asociația Mioritics și Fundația Gabriela Tudor
    
Mail icon E-mail

Sărbătorește ziua femeii cu MuziColine la Căminul Cultural din Biertan!

Va fi o seară specială în care Cristian Iacob, actorul cunoscut pentru rolurile sale din filmele românești de referință și pentru prestațiile sale pe scena teatrului „Mic” din București, va recita, promițând o interpretare emoționantă ce va atinge corzile sensibile ale sufletului.

Alături de el, Tudor Niculescu Mizil, chitaristul cu o formare impresionantă, absolvent al Universității Naționale de Muzică din București și al Academiei de Muzică din Maastricht, va încânta audiența cu piese care celebrează iubirea și admirația pentru femei, datorită reputației sale internaționale și pasiunii pentru muzică.

Prezentarea acestora va fi realizată de Sebastian Crăciun, un realizator radio cu un palmares impresionant în promovarea culturii, care va fi gazda acestei seri speciale, ghidându-vă prin eveniment cu eleganță și vervă.

Sunt așteptați toți cei dornici să petreacă împreună o seară memorabilă, în care muzica, poezia și arta se întâlnesc pentru a celebra femeia în toate formele sale de expresie.

 

 

sursa: UCIMR

 

Pret:

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

  • accomodation
  • food
  • club and pub
  • event
Cazare
Localitate:
Tip
Clasificare
Caută
Restaurante
Localitate:
Tip
Caută
Pub-uri și cluburi
Localitate:
Tip
Caută
Evenimente
Localitate:
Tip
Perioada:
-
Caută
Urmărește-ne