antet ajts
  • Paltinis c Marius Miclea
  • Sibiu c Gabriela Oancea
  • Sibiu Eurorando2021 c Mihai Vasile
  • Teracota Medias c Stefan Vartolomei

Piano Rocks

Spectacole şi expoziţii - Muzică şi dans
piano-rocks-c-artografica

Localitate:

Sibiu

Locul desfăşurării:

Centrul Cultural Ion Besoiu

Perioada:

19.12.2021 19:00 - 22:00

websiteWebsite

Adresa:

Sibiu

Tel. mobil:

+40 730 488 347
    
Mail icon E-mail

„Piano Rocks” este un spectacol muzical realizat prin combinarea muzicii rock cu muzica clasică și acordurile pianului, ”Piano Rocks” propune publicului compoziții din repertoriul pop-rock internațional, reorchestrate, într-o formă inedită.

Cătălina Leonte și Michael Ahlin, membrii formației suedeze Lost Domain, sunt invitații speciali ai ediției din 2021 a proiectului Piano Rocks. Publicul va putea asculta reinterpretări inedite ale unor piese semnate de Metallica, Green Day, Muse, Queen, Pink Floyd, Led Leppelin și, desigur, Lost Domain!

Concertul este programat duminică, 19 decembrie 2021, la Centrul Cultural ”Ion Besoiu” din Sibiu, cu începere de la ora 19. 

Ca în fiecare an, rolul de solist în concert îi revine pianistei Monica Florescu, alături de care se va afla Gabriel Barani (percuție), dansatori ai Teatrului de Balet Sibiu și 4Tune Quartet din Brașov. Dacă în 2020 ”Piano Rocks” s-a desfășurat, în premieră, în aer liber, pentru anul acesta premiera o constituie participarea unor muzicieni din afara țării. Publicul îi va putea urmări pe Cătălina Leonte (voce) și Michael Ahlin (chitară) – membrii formației suedeze de rock progresiv Lost Domain.

”Ne-am dorit mult să organizăm și anul acesta Piano Rocks, chiar dacă a fost mai greu decât în 2020. Participarea unor artiști din afara țării, în condițiile de siguranță sanitară din această perioadă, ne-au determinat să amânăm de două ori evenimentul însă, iată, acum avem certitudinea că ne vom reîntâlni cu publicul în luna decembrie, în preajma Sărbătorilor de iarnă!”a declarat Laurențiu Străuț, organizatorul evenimentului.


Text preluat din comunicatul de presă Profil cultural

Pret:

Biletele s-au pus în vânzare online, pe platforma iabilet.ro

Prețul unui bilet este de 50 de lei.

Informații utile

REGULI ACCES:

Participarea este permisă pe baza certificatului verde doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 44 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare.

  • accomodation
  • food
  • club and pub
  • event
Cazare
Localitate:
Tip
Clasificare
Caută
Restaurante
Localitate:
Tip
Caută
Pub-uri și cluburi
Localitate:
Tip
Caută
Evenimente
Localitate:
Tip
Perioada:
-
Caută
Urmărește-ne