antet ajts
  • Paltinis c Marius Miclea
  • Sibiu c Gabriela Oancea
  • Teracota Medias c Stefan Vartolomei

Arka Park Păltiniș

Sporturi extreme - Alpinism | Tiroliană | Escaladă

Localitate:

Păltiniș

websiteE-mail

websiteWebsite

Adresa:

DJ. 106, km 24, Sibiu- Paltiniș, Zona Valari

Tel. fix:

+40 369 505 228
    
Mail icon E-mail

 

Parcul de aventură Arka Park se află în inima naturii, la doar 24 de km de Sibiu, în superba zonă a staţiunii Păltiniş.

Activitatea de bază în cadrul parcului de aventură - escaladă în copaci

Escalada sportivă este strâns legată, din punct de vedere al originii, de alpinism.
În accepţiunea largă a cuvântului, escalada desemnează o activitate recreativă şi sportivă care are ca scop ascensiunea, parcurgerea unor trasee cu ajutorul braţelor şi picioarelor utilizând echipamente speciale.
Tiroliana răspunde cu succes cerinţelor oricărei persoane însetate de nou şi aventură şi se defineşte prin coborârea cu ajutorul unui scripete suspendat de un cablu de oţel, legat între 2 puncte fixe.
Tirolianele din Arka Park sunt atât scurte şi joase, cât şi lungi, înalte şi spectaculoase pentru adulţi.
În prezent parcul de aventură îţi pune la dispoziţie 8 trasee şi 3 trasee speciale cu tiroliane pentru toate vârstele, indiferent de abilităţile fizice sau experienţă.
Traseele sunt împărţite pe culori, iar în funcţie de gradul de dificultate fiecare persoană poate găsi traseul potrivit pentru nivelul său de vârstă.


Siguranţă

Parcul de aventură dispune de toate echipamentele de protecţie necesare. Înainte a începe activitatea pe trasee, fiecare participant va fi instruit de personalul Arka Park, care va explica instrucţiunile de siguranţă şi modul de utilizare a echipamentului.

Toţi aventurierii vor fi echipaţi cu ham şi vor fi asiguraţi cu două carabine de siguranţă şi un scripete pentru tiroliană.


Corporate events

1.   Team Building

Programele de team building oferite de Arka Park Păltiniş se realizează exclusiv în natură şi conţin o combinaţie de activităţi menite să imbunătăţească comunicarea şi relaţiile dintre membrii echipei, să imbunătăţească planificarea activităţilor de echipă, alocarea rolurilor în echipă, să crească încrederea între membrii echipei.

Indiferent că alegeţi activitatea de Escaladă , Treasure Hunt sau Camp Games, veţi participa la o experienţă deosebită al cărei rezultat se reflectă imediat în spiritul de echipă.

2.   Employee events

Puteţi creşte satisfacţia şi ataşamentul angajaţilor faţă de companie prin activităţi adresate lor şi familiilor lor, activităţi organizate cu diverse ocazii (Ziua Copilului, Ziua Tatălui, aniversarea companiei...). Evenimentele companiilor care îi aduc împreună pe părinţi şi copii sunt unele dintre cele mai placute, iar în Arka Park poţi petrece o zi în aer liber, unde aventura şi distracţia sunt ingredientele cheie.

3.   Customer events

Doriţi să întăriţi relaţia de parteneriat pe care o aveţi cu clienţii dvs ?

Parcul de aventură Arka Park vă pune la dispoziţie un cadru idilic şi un mix de activităţi care vă vor oferi dvs şi partenerilor dvs. ocazia de a vă cunoaşte altfel decat în activitatea formală de zi cu zi.

4.   Social events opportunities

Succesul companiei dvs. depinde în mod direct şi de încrederea pe care i-o acordă comunitatea.Compania dumneavoastra se implică activ in comunitate? Doriţi să împărtăşiţi şi altora valoarea unei experienţe memorabile?

Puteţi susţine diverse grupuri (ex: copii olimpici, cercetaşi sau grupuri defavorizate, cum ar fi copii instituţionalizaţi sau cu anumite probleme de sănătate, etc), oferindu-le o zi cu activităţi antrenante în cadrul parcului de aventură.

Mulţumirea participanţilor este pe masură şi adaugă un plus de valoare şi de imagine pentru compania dvs.

5.   Competition between companies

"Campionatul de escaladă" este o competiţie sportivă între echipe ale companiilor şi vine în întâmpinarea nevoii angajaţilor de a se destinde , de a face mişcare şi de a socializa dupa orele de program. Este modul perfect de a sparge nişte bariere şi a crea legaturi puternice, construite pe experienţe comune.

 

  • accomodation
  • food
  • club and pub
  • event
Cazare
Localitate:
Tip
Clasificare
Caută
Restaurante
Localitate:
Tip
Caută
Pub-uri și cluburi
Localitate:
Tip
Caută
Evenimente
Localitate:
Tip
Perioada:
-
Caută
Urmărește-ne

Inspirație pentru vacanța la Sibiu!

 

Turismul European devine Verde


Apel de finanțare #2

Program de transformare durabillă

Deveniți Verde, Deveniți Digital, Fiți Rezilient