antet ajts
  • Paltinis c Marius Miclea
  • Sibiu c Gabriela Oancea
  • Teracota Medias c Stefan Vartolomei

Drumeții săptămânale marca Anii Drumeției

balea-c-eduard-gergely-55
    
Mail icon E-mail

Fii parte din comunitatea Anii Drumeției!

Pe măsură ce zilele devin mai scurte, vremea se răceşte şi cresc şansele de precipitaţii, ne pierdem din motivaţia de a merge în drumeţii. Pentru mulţi dintre noi, drumeţiile iarna sunt mai puţin tentante însă asta doar pentru că nu suntem pregătiţi suficient.

Cu puţin antrenament, echipament adecvat, un ceai fierbinte şi voie bună vom descoperi că experienţele în natură pot fi distractive chiar şi iarna.

Mai mult, drumeţia în sezonul rece ajută la revigorarea organismului fiind un excelent stimulent pentru îmbunătăţirea condiţiei fizice şi mentale.

Urmează câteva luni cu temperature scăzute dar minunate pentru escapade în natură. Vizitaţi pagina Anii Drumeţiei şi alăturaţi-vă drumeţiilor organizate în fiecare sfârşit de săptămână.

Pentru idei de trasee, hărţi, drumeţii săptămânale organizate, experienţe locale, gastronomie şi cazare consultaţi pagina web www.aniidrumetiei.ro şi descărcaţi aplicaţia Anii Drumeţiei de pe Google App Store!

 

 

 

 

REZERVĂ

Rezervare online

Drumeții săptămânale marca Anii Drumeției


From:  
Until:  
Număr de persoane:  

Date de contact:

Prenume:  
Nume:  
Adresa:  
Localitatea:  
Țara:  
Telefon:  
E-mail:    
Mesaj:  
Cod de securitate:

Aceasta este o solicitare de rezervare şi nu o rezervare fermă. Solicitarea dumnevoastră este transmisă direct în căsuţa de e-mail a operatorului turistic. Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu nu intermediază şi nu garantează rezervarea efectivă. Ca urmare a completării şi trimiterii cererii de mai sus, veţi primi confirmarea rezervării prin e-mail sau telefonic.

  • accomodation
  • food
  • club and pub
  • event
Cazare
Localitate:
Tip
Clasificare
Caută
Restaurante
Localitate:
Tip
Caută
Pub-uri și cluburi
Localitate:
Tip
Caută
Evenimente
Localitate:
Tip
Perioada:
-
Caută
Urmărește-ne