antet ajts
  • Cisnadioara c Anii drumetiei
  • Sibiu c Gabriela Oancea
  • Teracota Medias c Stefan Vartolomei

Festivalul handmade de sărbători

Târguri şi festivaluri - Pieţe şi târguri

Localitate:

Sibiu

Locul desfăşurării:

Librăria Habitus

Perioada:

11.12.2014 - 14.12.2014

websiteWebsite

Organizator:

Magic Hands Studio
    
Mail icon E-mail

Se anunță o ediție spectaculoasă, cu standuri care mai de care mai interesante, 25 de expozanți, șezătoare urbană și ateliere de creație pentru copii!

Amatorii de artă și pofticioșii de frumos sunt așteptați în perioada 11-14 Decembrie, începând cu orele 11:00, la Creative Buzz, ediția 2, un festival handmade altfel.

4 zile, creatori iscusiți veniți din toată țara, obiecte lucrate manual, fiecare având o poveste de spus!

De data asta avem de toate: haine tradiționale minunate, jucării croșetate,  produse unicat, bunătățuri delicioase și organice, ceramică lucrată cu migală, cosmetice bio, bijuterii și accesorii realizate cu multă migală și pasiune, felicitări inedite, perne și pernițe pufoase, aranjamente pentru Crăciun, ii tradiționale și accesorii care păstrează motivele de odinioară și lista poate continua.

Vă invităm să redescoperiți alături de meșterii noștri obiceiurile pe care le aveau bunicii noștri, iarna. Vom încerca să reproducem o șezătoare, unde vom toarce și croșeta, vom coase semne de carte cu motive tradiționale și vom asculta povești, ca la gura sobei.

Vizitatorii vor putea lua parte la un „live bending show”, mai exact vor putea comanda și achiziționa obiecte inedited lucrate din sârmă îndoita.

Festivalul are loc în Librăria Habitus din Piața Mică, nr. 4, și vă spunem de acum că acesta este un proiect care nu e glossy, dar în care credem cu convingere, pentru a dezvolta împreună o viață culturală și urbană “normală”.

*text preluat din comunicatul de presă Magic Hands Studio

Pret:

Gratuit

Altitudine: 431m.
Coordonate GPS: 45.79 N, 24.15 E

Poziţionare pe hartă

  • accomodation
  • food
  • club and pub
  • event
Cazare
Localitate:
Tip
Clasificare
Caută
Restaurante
Localitate:
Tip
Caută
Pub-uri și cluburi
Localitate:
Tip
Caută
Evenimente
Localitate:
Tip
Perioada:
-
Caută
Urmărește-ne