antet ajts
  • Cisnadioara c Anii drumetiei
  • Sibiu c Gabriela Oancea
  • Teracota Medias c Stefan Vartolomei

Escape Room în Sibiu

Altele

Localitate:

Sibiu

Locul desfăşurării:

Arka Park Indoor Climbing

Perioada:

01.03.2017 - 31.12.2017

websiteE-mail

websiteWebsite

Organizator:

Arka Park

Adresa:

Str. Frigoriferului, nr.6

Tel. fix:

+40 724 892 677
    
Mail icon E-mail

Crezi ca esti capabil sa evadezi?

Timp de 60 de minute, tu impreuna cu echipa ta veti fi inchisi intr-o incapere de unde va trebui sa evadati. Locatia este impartita in doua camere, fiecare cu caracteristicile ei, iar pentru a iesi, fiecare membru al grupului trebuie sa caute indicii, sa rezolve puzzle-uri, sa caute chei si sa le potriveasca in lacate. Foarte importanta este comunicarea.

Probele nu necesita forta fizica, acesta bazandu-se pe spiriritul de observatie, ingeniozitatea si creativitatea fiecarui coechipier. In caz ca aveti nevoie de informatii suplimentare in timpul jocului, supraveghetorul de sala va poate da maximum cinci indicatori utili care sa sporeasca deslusirea indiciilor ulterioare. Pentru a va face munca mai usoara va sfatuim sa colaborati intre voi, altfel nu veti reusi sa iesiti din incapere la timp.


Povestea:

Ca oricare alta, începe cu a fost odata… A fost odata un conte care simtind ca imbatraneste a vrut sa gaseasca cele mai vrednice persoane care sa duca mai departe toata munca lui de o viata. Pentru ca avea multe bogatii si un castel, acesta a dat un edict prin care promitea toata averea lui celor care reuseau sa treaca de probele pregatite de acesta.

Vazand ca nu reuseste sa gaseasca persoanele potrivite, acesta s-a suparat foarte tare si a decis sa ii tina captive in temnita pe cei care nu reuseau sa treaca cu bine de probele contelui. Astfel, participantii au realizat ca intentia contelui era sa ii tina prizioneri si au decis sa evadeze. Insa contele a avut grija ca evadarea sa nu fie una usoara, si a masluit capcane si încuietori cu cifru care sa-i puna în dificultate pe cei care vor încerca sa evadeze, capcane care sa le solicite gandirea pana la epuizare. Insa, contele a uitat ca nu poate sa controleze un aspect: acela de a sterge indiciile lasate de cei care au mai fost supusi aceluiasi tratament. Exact aceste indicii te vor scoate pe tine din încapere si te vor ajuta sa gasesti solutiile cu mai multa usurinta!

Acum, tu si coechipierii tai trebuie sa gasiti indiciile lasate si sa va dati seama la timp pe unde este iesirea. Evadarea voastra este singura sansa de a scapa din aceasta prinsoare si este singura modalitate prin care spiritele celor rataciti isi vor gasi linistea.

Altitudine: 414m.
Coordonate GPS: 45.80 N, 24.12 E

Poziţionare pe hartă

  • accomodation
  • food
  • club and pub
  • event
Cazare
Localitate:
Tip
Clasificare
Caută
Restaurante
Localitate:
Tip
Caută
Pub-uri și cluburi
Localitate:
Tip
Caută
Evenimente
Localitate:
Tip
Perioada:
-
Caută
Urmărește-ne