antet ajts
  • Cisnadioara c Anii drumetiei
  • Sibiu c Gabriela Oancea
  • Teracota Medias c Stefan Vartolomei

Local breakfast

Others
    
Mail icon E-mail

Descoperiți aromele locale în micul dejun

Cum Sibiu este Regiune Gastronomică Europeană, vă propunem ca experiența dumneavoastră de vacanță să pornească din farfuria micului dejun!

Atunci când consumăm produse locale ajutăm la consolidarea economiei locale, la construirea comunității noastre cât și la educarea pentru o viață mai sănătoasă.

Programul „Mic dejun sibian” este creat din dorința de a promova gastronomia regiunii prin produse și rețete locale, preparate artizanale, produse proaspete de sezon și cultura locală în rândul vizitatorilor în regiunea Sibiu. Vrem să contribuim totodată la consolidarea legăturii între producătorii locali, operatorii turistici și vizitatori.

Acest program este construit pe principiul Slow food, conform căruia un produs alimentar nu trebuie să călătorească la distanțe mari de la locul unde a fost produs până la locul consumului, păstrându-și astfel mai bine proprietățile și calitățile. Termenul LOCAL se referă la o distanță maximă de 50 de km de locul de proveniență a produselor până la locul de consum sau teritoriul județului.

Mic dejun sibian este un proiect inițiat de Asociația Județeană de Turism Sibiu în parteneriat cu Asociația My Transylvania și Slow Food Sibiu și face parte din programul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019.

 

                                                            

Vă invităm intr-o călătorie culinară in regiunea Sibiu.
  • accomodation
  • food
  • club and pub
  • event
Accommodation
Locality
Type
Classification
Search
 
Locality
Type
Search
 
Locality
Type
Search
Highlight events
Locality
Type
Duration:
-
Search
Follow Us