antet ajts
  • Paltinis c Marius Miclea
  • Sibiu c Gabriela Oancea
  • Sibiu Eurorando2021 c Mihai Vasile
  • Teracota Medias c Stefan Vartolomei

Top 5 experiențe de sezon

eurorando-paltinis-cristian-c-vlad-ionescu-25

Localitate:

Județul Sibiu
    
Mail icon E-mail

 

Drumeţii şi mult verde 


De îndată ce se arată primele semne ale primăverii, iubitorii de natură se pregătesc să exploreze noi trasee de drumeţie. Încă din luna aprilie putem să ne bucurăm de verdele crud al ierbii şi al frunzelor, de pajiştile înflorate, de trilurile păsărilor. Ploile de primăvară pot fi minunate experiențe senzoriale: plantele sunt mai verzi, mai vii, sunetul picăturilor de ploaie are un efect calmant, mirosul pădurii este seducător, ceața care se ridică din văi dă un efect extraordinar fotografiilor.

Exploraţi peisajul fascinant al Sibiului, în zona montană şi în coline, alături de ghizii din echipa Anii Drumeţiei. În fiecare sfârşit de săptămână puteţi participa la drumeţiile organizate pe diverse niveluri de dificultate atât în munţii Cindrel şi Făgăraş cât şi în Colinele Transilvaniei.
Programul săptămânal şi lunar al ieşirilor în aer liber îl găsiţi pe pagina: Anii Drumeţiei

 

Starea ta de bine, în Sibiu


Într-o lume atât de dinamică, starea noastră de bine trebuie să devină o prioritate. Natura este cea care ne poate ajuta să ne găsim echilibrul şi energia. “Baia de pădure” este o metodă apreciată şi susţinută de medici pentru combaterea stresului şi îmbunătăţirea sănătăţii.

Primăvara este anotimpul renașterii, al regenerării, momentul ideal pentru a vă petrece câteva zile în mijlocul naturii, în satele din Mărginimea Sibiului. Alături de nenumăratele trasee de drumeţie sau de bicicletă pe care le puteţi urma, încercaţi sesiuni de yoga şi mindfulness walk, ritualuri zilnice de revitalizare, meniuri sănătoase bazate pe produse locale, sesiuni de detoxifiere fizică şi mentală.
Primăvara aceasta puneţi sănătatea şi starea de bine pe primul loc la Castelnor, Portal Village, Forest Villa.

 


Experienţe ebike!


Peisajul Sibiului este atât de diversificat dar destul de solicitant pentru pasionaţii de biciclit. Sunt nenumărate trasee atât în zona montană cât şi cea colinară însă, uneori, urcuşurile pot fi dificile.

Aceasta nu e un inconvenient, însă. În şaua unui ebike, orice traseu poate deveni accesibil pasionaţilor. Exploraţi Colinele Transilvaniei, munţii Cindrel şi chiar munţii Făgăraş pe ebike, bucuraţi-vă de o experienţă inedită şi multă adrenalină.

  • Centre de închiriere ebikes:

Transylvania Ebike Tours
Trail Guide
Ebike Rentals

  • Reparaţii şi întreţinere biciclete:

Cooperativa de ciclism

 

Sporturi nautice pe Lacul lui Binder


Începând cu luna iunie, iubitorii de sporturi nautice vor avea parte de multe activități distractive în noua zonă de agrement din Sibiu, Lacul lui Binder.

Principala atracție pentru copii, tineri și adulți va fi locul de joacă gonflabil plutitor de pe lac alături de zona de plajă şi îmbăiere.
Pasionaţii de adrenalină pot practica wakeboard, schi nautic şi kneeboard. Zona de practicare a sporturilor nautice cuprinde și o zonă pentru plimbări relaxante pe lac cu caiacul și SUP (stand up paddleboard).

Bucuraţi-vă de vreme frumoasă şi distracţie la Lacul lui Binder!

 

Descoperă bisericile fortificate într-un mod inedit


Vă invităm să explorați universul bisericilor fortificate într-un mod cu totul inedit! Fiecare biserică ori cetate ţărănească îşi are povestea ei, secrete, mistere, arhitectură deosebită, privelişti minunate şi-o comunitate primitoare. Fiecare biserică fortificată are un îngrijitor, o persoană responsabilă cu toate cele de trebuinţă, o persoană care ţine cheia ce deschide larg porţile pentru musafiri.

Fundaţia “Biserici Fortificate” a creat un quizz interesant pentru cei mici dar şi pentru cei mari care ne provoacă să descoperim această lume fascinantă. Şapte biserici fortificate (Hosman, Movile, Curciu, Brădeni, Cristian, Valea Viilor şi Cârţa) ne aşteaptă cu quizz-uri amuzante şi antrenante.

Înante de a vizita aceste biserici folosiţi aplicaţia Experience Fortified Churches (Descoperă Bisericile Fortificate). Veţi găsi datele de contact, informații despre biserici, recomandări cu locuri de cazare sau restaurante aflate în proximitate.

REZERVĂ

Rezervare online

Top 5 experiențe de sezon


From:  
Until:  
Număr de persoane:  

Date de contact:

Prenume:  
Nume:  
Adresa:  
Localitatea:  
Țara:  
Telefon:  
E-mail:    
Mesaj:  
Cod de securitate:

Aceasta este o solicitare de rezervare şi nu o rezervare fermă. Solicitarea dumnevoastră este transmisă direct în căsuţa de e-mail a operatorului turistic. Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu nu intermediază şi nu garantează rezervarea efectivă. Ca urmare a completării şi trimiterii cererii de mai sus, veţi primi confirmarea rezervării prin e-mail sau telefonic.

  • accomodation
  • food
  • club and pub
  • event
Cazare
Localitate:
Tip
Clasificare
Caută
Restaurante
Localitate:
Tip
Caută
Pub-uri și cluburi
Localitate:
Tip
Caută
Evenimente
Localitate:
Tip
Perioada:
-
Caută
Urmărește-ne