antet ajts
  • eat local c Gabriela Cuzepan
  • local food c Gabriela Cuzepan
  • Region of Gastronomy c Gabriela Cuzepan
  • Sate sasesti c Gabriela Cuzepan R
  • Sibiu Region of Gastronomy c Gabriela Cuzepan

Participăm la Târgul de turism al României de la Bucureşti, 12-15 noiembrie

03 noiembrie 2015

În perioada 12-15 noiembrie 2015, Consiliul Județean Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu și Asociația Județeană de Turism Sibiu vor promova oferta turistică a Sibiului la Târgul de Turism al României din București.

A devenit o tradiţie să participăm la acest târg ce atrage peste 17 000 de vizitatori şi numeroşi specialişti din industria turistică. Sibiul se bucură de atenţie din partea agenţiilor şi individualilor în cautare de idei de călătorie şi de afaceri. La standul Sibiului, vizitatorii vor primi materiale despre atracţiile turistice ale destinaţiei şi oferte speciale pregătite de operatorii turistici pentru sezonul 2015-2016. Prezenţa noastră la acest târg consolidează totodată poziţia judeţului Sibiu drept destinaţie turistică atractivă tot timpul anului şi ne aşteptăm ca volumul vânzărilor să crească pentru sezonul de iarnă. Ofertele de petrecere a sărbătorilor de iarnă în sate tradiţionale din Mărginimea Sibiului, Târgul de Crăciun din Piaţa Mare a Sibiului, vacanţe active la parcul de aventură şi pe pârtiile de la Păltiniş, drumeţii pe rachete, cazare în conace de pe Târnave sau în camerele inedite ale hotelului de gheaţă de la Bâlea Lac, programe culinare precum „cina în cetate” sunt câteva din atracţiile magnet pe care le prezentăm.

Regiunea Mărginimea Sibiului se va bucura de atenţie sporită, întrucât i se va acorda în mod oficial titlul de Destinație Europeană de Excelență pentru Turism și Gastronomie 2015, ca urmare a concursului organizat de Comisia Europeană şi derulat la nivel naţional de Autoritatea Naţională pentru Turism. Delegaţia din Mărginime va transmite ce atracţii recomandă această regiune drept destinaţia numărul unu pentru descoperire gastronomică.

În prima zi a târgului, Asociaţia Judeţeană de Turism va prezenta agenţiilor de turism noutăţile ofertei turistice sibiene, în cadrul conferinţei „Vacanță în Țara Mea. Descoperă România!”, organizată de Federaţia Asociaţiilor de Promovare din România în parteneriat cu Autoritatea Naţională pentru Turism.

Operatorii turistici și culturali sunt invitați să transmită noutăţile şi ofertele în format electronic, la adresa promovare@sibiu-turism.ro, sau să le depună în format tipărit pe strada G-ral Magheru nr. 14, Sibiu, camera M03, pana în data de 10 noiembrie la ora 15:00.

Din delegaţia sibiană vor face parte reprezentanţi ai Centrului de Informare Turistică Avrig, Arena Platoş, Arka Park, agenţii de turism şi hotelieri.

  • accomodation
  • food
  • club and pub
  • event
Cazare
Localitate:
Tip
Clasificare
Caută
Restaurante
Localitate:
Tip
Caută
Pub-uri și cluburi
Localitate:
Tip
Caută
Evenimente
Localitate:
Tip
Perioada:
-
Caută
Urmărește-ne

Vă invităm să faceți parte din rețeaua de profesioniști Mic dejun sibian