antet ajts
  • eat local c Gabriela Cuzepan
  • local food c Gabriela Cuzepan
  • Region of Gastronomy c Gabriela Cuzepan
  • Sate sasesti c Gabriela Cuzepan R
  • Sibiu Region of Gastronomy c Gabriela Cuzepan

Judeţul Sibiu se promovează pe piaţa poloneză

23 februarie 2015

Judeţul Sibiu va fi promovat pe piaţa poloneză în perioada 27 februarie-01 martie 2015, la Târgul Internaţional de Turism din Wroclaw. 

Târgul este dedicat atât marelui public, cât şi profesioniştilor din turism. Manifestarea se distinge prin multitudinea de evenimente conexe menite să atragă vizitatori — Festivalul călătorilor, Festival culinar, animaţii pentru copii — şi să ofere oportunităţi de întâlnire pentru profesionişti — banchetul expozanţilor, ateliere de lucru.

Cu 630 000 de locuitori, oraşul Wroclaw se poziţionează pe locul trei ca mărime şi este situat într-una din cele mai bogate regiuni ale Poloniei. Conform informaţiilor statistice naţionale, cu 6,3% din totalul sosirilor în anul 2015, Polonia reprezintă o piaţă ţintă în creştere pentru România. Oferta turistică a judeţului Sibiu răspunde motivaţiilor de călătorie ale polonezilor, care caută mixul de oferte culturale, gastronomice şi activităţi în natură.

Participarea judeţului Sibiu la acest târg este posibilă graţie parteneriatului dezvoltat în ultimii doi ani de Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu cu Organizaţia Regională de Turism Silezia de Jos. 

Este o onoare să fim prezenţi pe standul partenerilor noştri şi suntem recunoscători pentru oportunitatea extraordinară de vizibilitate şi de capital de încredere câştigate astfel de destinaţia turistică judeţul Sibiu. Vom duce la Wroclaw diverse materiale de promovare, printre care cea mai recentă broşură editată de Consiliul Judeţean Sibiu în limba engleză, „Holiday experiences in the County of Sibiu”, dar şi pachete turistice construite special de membrii asociaţiei pentru piaţa poloneză.

foto1 expozitie
foto2 centru-expo
foto3 sibiu
  • accomodation
  • food
  • club and pub
  • event
Cazare
Localitate:
Tip
Clasificare
Caută
Restaurante
Localitate:
Tip
Caută
Pub-uri și cluburi
Localitate:
Tip
Caută
Evenimente
Localitate:
Tip
Perioada:
-
Caută
Urmărește-ne

Vă invităm să faceți parte din rețeaua de profesioniști Mic dejun sibian