antet ajts
  • Paltinis c Marius Miclea
  • Sibiu c Gabriela Oancea
  • Sibiu Eurorando2021 c Mihai Vasile
  • Teracota Medias c Stefan Vartolomei

Stagiune online Filarmonica de Stat

Spectacole şi expoziţii - Muzică şi dans
c-artografica-r

Localitate:

Sibiu

Locul desfăşurării:

Sala Thalia

Perioada:

09.06.2020 - 11.06.2020

websiteE-mail

websiteWebsite

Organizator:

Filarmonicii de Stat Sibiu

Adresa:

Str. Cetății, nr. 3-5

Tel. fix:

0371 112 559
    
Mail icon E-mail

Filarmonica de Stat Sibiu transmite concerte live

Muzicienii sibieni fac un salt curajos spre o normalitate viitoare și vor înregistra pentru public, special pentru această perioadă, producții noi, după ce timp de mai bine de două luni în Stagiunea Online au fost programate înregistrări vechi ale unor concerte sau secvențe muzicale înregistrate de muzicieni la domiciliu.

 

marți, 9 iunie 2020 cu începere de la ora 19

Programul acestuia este compus în întregime din lucrări ale unor compozitori clasici: W.A. Mozart, N. Paganini, C. Debussy și L. van Beethoven. Îi vom putea asculta împreună pe Vasile Șulț (vioară), Iuliana Cotîrlea (vioară), Gabriel Silișteanu (violă), Titus Tincu (violoncel), Carina Coste (flaut).


Seara de joi, 11 iunie va fi deschisă tot de o compoziție clasică: Anotimpurile de A. Vivaldi, interpretate de Ilia rusnac, Mihai Andrițcu, Tiberiu Maniu, Adrian Adam și solistul Ionuț Bugnar. Seria de muzică contemporană va fi deschisă de o lucrare compusă de violonistul Ilia Rusnac, intepretată în premieră mondială pentru Stagiunea Online a Filarmonicii Sibiu. ”Este o lucrare pe care am intitulat-o Infinit datorită în principal structurii ei. Este ca o călătorie în spațiu, la viteze foarte mari, călătorie care ne duce într-o constelație foarte îndepărtată, dar care ne pare una familiară. După care drumul continuă, din nou, spre necunoscut…” a declarat violonistul-compozitor Ilia Rusnac.
Programul va continua cu două lucrări semnate de Elliot Carter (”Saeta” și ”Canaries”), ambele intepretate de percuționistul Andrei Marcovici, și se va încheia cu ”Divertismentul nr.5” de W.A. Mozart în interpretarea trio-ului de oboi format din Lucia Dobri, Popa Romanino și Oana Avram.

Text transmis de biroul de presă al Filarmonicii de Stat Sibiu

  • accomodation
  • food
  • club and pub
  • event
Cazare
Localitate:
Tip
Clasificare
Caută
Restaurante
Localitate:
Tip
Caută
Pub-uri și cluburi
Localitate:
Tip
Caută
Evenimente
Localitate:
Tip
Perioada:
-
Caută
Urmărește-ne