antet ajts
  • Paltinis c Marius Miclea
  • Sibiu c Gabriela Oancea
  • Teracota Medias c Stefan Vartolomei

Media Music Awards

Spectacole şi expoziţii - Artă
afisprezentatori

Localitate:

Sibiu

Locul desfăşurării:

Piața Mare

Perioada:

18.09.2014 19:00 - 23:00

Tel. mobil:

0730 030 744
    
Mail icon E-mail

Pe 18 septembrie, la Sibiu vor ajunge cei mai în vogă artiști ai momentului. Andra, Elena Gheorghe, 3 Sud Est, Antonia, Smiley, Holograf, Connect-R, Mandinga, Vunk, Guess Who & Maximilian & Grassu XXL, Puya, Vescan, Delia, Sore, Alina Eremia, Cargo, Corina, Fly Project, Adda feat Amna, Maxim  & Akcent & Sandra N, What’s up, Lidia Buble & Oana Radu, Dj Sava feat  Raluka, Deep Central și AMI vor cânta pe aceeași scenă pentru zecile de mii de spectatori și pentru milioanele ce vor urmări ulterior gala la TV.

Trofeele Media Music Awards se acordă artistilor care au avut, în ultimele 12 luni, cele mai difuzate piese la radio si TV, pe baza statisticilor Media Forest, gala muzicală fiind astfel singura din România unde premiile sunt acordate 100% transparent. 

Media Music Awards va debuta cu ceremonia Green Carpet, vedetele participante urmând să își facă apariția pe gazonul verde spre a fi fotografiate la panoul oficial.  De acolo se va transmite live emisiunea MTV Media Music Awards Exclusive Preview, telespectatorii urmând să vadă, la MTV România, cele mai cool momente și imagini behind the scene cu artiștii preferați.

"MTV iți aduce anual cele mai tari premii muzicale: de la prestigioasele MTV Europe Music Awards, la MTV Video Music Awards. Și pentru că MTV este un brand internațional cu o rețea dezvoltată la nivel mondial, dar conectată la nivel local, am ales să ne implicăm și să ne asociem cu cele mai transparente premii ale industriei muzicale din România - Media Music Awards 2014. Abia aștept să vă aduc de la Sibiu, ÎN DIRECT, cele mai fierbinți informații despre show și artiștii cu cel mai mare număr de difuzări de anul acesta", a declarat Oana Tache, VJ MTV și prezentatoarea emisiunii.

Media Music Awards 2014 powered by Media Forest este un eveniment recomandat de Pro FM și prezentat de MTV. Actiunea este cofinanțata de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

* Comunicat de presă Media Music Award

Altitudine: 433m.
Coordonate GPS: 45.79 N, 24.14 E

Poziţionare pe hartă

  • accomodation
  • food
  • club and pub
  • event
Cazare
Localitate:
Tip
Clasificare
Caută
Restaurante
Localitate:
Tip
Caută
Pub-uri și cluburi
Localitate:
Tip
Caută
Evenimente
Localitate:
Tip
Perioada:
-
Caută
Urmărește-ne