antet ajts
  • Cisnadioara c Anii drumetiei
  • Sibiu c Gabriela Oancea
  • Teracota Medias c Stefan Vartolomei

Despre ce vorbim când cântăm despre iubire

Altele

Localitate:

Sibiu

Locul desfăşurării:

Biblioteca ASTRA

Perioada:

05.10.2020 18:00 - 19:00

Organizator:

UCIMR
    
Mail icon E-mail

Despre ce vorbim când cântăm despre iubire? Anotimpuri 5 – Toamna

În urma unui turneu național, în care a funcționat în paralel și un laborator de creație, spectacolul „Despre ce vorbim când cântăm despre iubire” ajunge în Transilvania, fiind găzduit de Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu. Evenimentul este programat luni, 5 octombrie, la Biblioteca ASTRA Sibiu, de la ora 18:00.

Pornind de la o parafrază a scrierii lui Raymond Carver, ”Despre ce vorbim când cântăm despre iubire” este un spectacol muzical sensibil, în care libertatea improvizației și rigoarea construcției artistice se duelează senzual, negociindu-și în permanent. Șase muzicieni și actori sunt în căutarea răspunsului la această întrebare de actualitate, însă la care puțini se gândesc. Artiștii vor găsi formule de răspuns sub privirile spectatorilor într-o producție dinamică în care muzica rostește ceea ce cuvintele nu reușesc. Spectacolul urmează un itinerariu prin imaginarul colectiv și personal al fiecărui spectator, în căutarea celor mai autentice forme de expresie. „Tot conceptul mă duce cu gândul la un rollercoaster emoțional, în care fiecare spectator se va regăsi, atunci când se gândeste la ideea de iubire” a declarat actriţa Ioana Flora.

Distribuția: Ana Turos, Andrei Mărcuță, Alexandru Arcuș (saxofon), Iulian Ochescu (pian), José Almar (voice & more), Laura Benedek (chitară bas).
Regia: Adrian Sitaru.
Parte din laboratorul de cercetare sunt prezente, în roluri de mentorship, solista Luiza Zan și actrița Ioana Flora.

 

Sursa text: comunicat de presă organizatori

  • accomodation
  • food
  • club and pub
  • event
Cazare
Localitate:
Tip
Clasificare
Caută
Restaurante
Localitate:
Tip
Caută
Pub-uri și cluburi
Localitate:
Tip
Caută
Evenimente
Localitate:
Tip
Perioada:
-
Caută
Urmărește-ne