antet ajts
  • Paltinis c Marius Miclea
  • Sibiu c Gabriela Oancea
  • Sibiu Eurorando2021 c Mihai Vasile
  • Teracota Medias c Stefan Vartolomei

ESTE FILM Festival

Spectacole şi expoziţii - Film

Localitate:

Sibiu

Locul desfăşurării:

Centrul Ion Besoiu

Perioada:

13.10.2021 20:00 - 22:00

Organizator:

Asociaţia ESTE FILM
    
Mail icon E-mail

ESTE Filmul de Miercuri prezintă filmul NEIDENTIFICAT, în regia lui Bogdan George Apetri.
Proiecția va avea loc miercuri, 13 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural "Ion Besoiu".

Filmul a câștigat Trofeul ANONIMUL 2021, în cadrul Festivalului Internațional de Film Independent ANONIMUL, premiul FIPRESCI în cadrul TIFF, și tot aici a avut și o nominalizare la Trofeul Transilvania. De asemenea, actorii Bogdan Farcaș și Dragoș Dumitru au primit Premiul Special al Juriului la Festivalul Internațional de Film de la Varșovia, în Concursul Internațional, pentru rolurile din film.

Sinopsis:
În timp ce traversează o perioadă dificilă în viața personală, polițistul Florin Iespas (Bogdan Farcaș) devine obsedat de un posibil caz de incendiere, rămas nerezolvat, în urma căruia au rezultat două victime. Convins că Bănel (Dragoș Dumitru), un tânăr de etnie rromă, este implicat în tragedie, încearcă să construiască un caz împotriva lui, jucându-se deloc discret cu limita dintre etica profesională și abuzul de putere. Lucrurile iau însă o turnură neașteptată, atunci când mai multe detalii din viața lui Florin ies la iveală.

Rating: N15 - Nerecomandat sub 15 ani

Extras din comunicat de presă. 

Pret:

Preţul unui bilet este de 17 lei și se poate achiziționa online de pe Eventbook (https://eventbook.ro/film/bilete-neidentificat-este-filmul-de-miercuri) sau direct de la
casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

Alte informații

 

Program:

 

 

Informații utile

Accesul la proiecții se va face cu 45 min înainte de începerea lor, pentru a putea aplica măsurile de siguranță și a respecta distanțarea socială. La intrarea in perimetrul proiecției, se va verifica temperatura fiecărui spectator. Persoanele care refuză verificarea temperaturii sau a căror temperatură depășește 37,3 grade Celsius nu vor avea acces în perimetrul evenimentului. Este obligatorie folosirea măștii pe tot parcursul evenimentului, precum și respectarea distanțării de minimum 1,5 metri între persoane.

  • accomodation
  • food
  • club and pub
  • event
Cazare
Localitate:
Tip
Clasificare
Caută
Restaurante
Localitate:
Tip
Caută
Pub-uri și cluburi
Localitate:
Tip
Caută
Evenimente
Localitate:
Tip
Perioada:
-
Caută
Urmărește-ne