antet ajts
  • Biertan _ Louise Tanase
  • Conacul Apafi Malancrav
  • Creasta Fagarasilor
  • Green friday in the Old Town of Sibiu
  • Sibiu fairies _ Balett

Foodie – Street Food Cusine

Târguri şi festivaluri - Gastronomie
foodie-2018 foodie

Localitate:

Sibiu

Locul desfăşurării:

Str. Cetății

Perioada:

13.09.2018 - 16.09.2018

websiteE-mail

websiteWebsite

Organizator:

Asociația Sibiul de Odinioară și Agenția Grey Projects

Tel. mobil:

+04 723 265 051
    
Mail icon E-mail

„Foodie – Street Food Cuisine” îşi propune să promoveze într-o nouă lumină cultura gastronomică într-un eveniment care va stimula toate simţurile. Timp de patru zile cele mai galonate Food-Truck-uri din România vor parca pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu.

”FOOD MENU” - Experiențe culinare de neuitat la cele 17 food truck-uri

Din zecile de preparate pe care vizitatorii le vor avea la dispoziție, cu siguranță se vor găsi cel puțin câteva favorite și multe care merită gustate. La ”Foodie – street food cuisine” vei avea ocazia să testezi cu adevărat conceptul de ”mâncare stradală”.

Animo Caffee, Arome, Arrosticini, Bătrânu' Sas, Mr. Cannoli, Drunken Squid, Fane Curcanu', Famous Waffles, Eat it, La Finca Alioli, Food Stuff, IndiVan, Meat Busters, La Nu Știu Cine, Prosecco Street, Smokin' Pig și Sucré îi așteaptă cu nerăbdare pe toți gurmanzi în 13, 14, 15 și 16 septembrie.

”MUSIC MENU” de calitate în Parcul Cetății

”Foodie – street food cuisine” înseamnă și în acest an pe lângă mâncare bună și atmosferă de excepție și un eveniment la care concertele sunt și ele de top. În cele patru zile de festival, pe scena amenajată în Parcul Cetății vor concerta trupe în vogă din România. Lucia, Fine, It’s Pink, The Pixels, Helen, Next Ex, Eyedrops, Toulouse Lautrec și The Amsterdams promit să potolească ”setea” de concerte cu recitaluri și prestații pe măsura festivalului.

KID'S MENU – Mega distracție și pentru cei mici

Una dintre noutățile de la „Foodie – street food cuisine” îi vizează direct pe cei mici. „Meniul” pentru copii cuprinde într-un areal special conceput pentru ei lângă zidul Cetății intrarea dinspre Bulevardul Corneliu Coposu, trei zone de aventură, sport și creație. Enumerăm dintre activitățile puse în practică de Serious Fun doar tiroliana, peretele de escaladă, tir cu arcul, volei, turn ball și multe alte activități. Restul le descoperiți la fața locului!

Altitudine: 410m.
Coordonate GPS: 45.80 N, 24.13 E

Poziţionare pe hartă

  • accomodation
  • food
  • club and pub
  • event
Cazare
Localitate:
Tip
Clasificare
Caută
Restaurante
Localitate:
Tip
Caută
Pub-uri și cluburi
Localitate:
Tip
Caută
Evenimente
Localitate:
Tip
Perioada:
-
Caută
Urmărește-ne