antet ajts
  • Paltinis c Marius Miclea
  • Sibiu c Gabriela Oancea
  • Sibiu Eurorando2021 c Mihai Vasile
  • Teracota Medias c Stefan Vartolomei

ESTE FILM Festival

Spectacole şi expoziţii - Film

Localitate:

Sibiu

Perioada:

16.09.2020 - 20.09.2020

websiteE-mail

websiteWebsite

Organizator:

Asociaţia ESTE FILM

Adresa:

Piața Mică, nr. 4

Tel. fix:

+40 269 250 383

Tel. mobil:

+40 733 956 223
    
Mail icon E-mail

În perioada 16-20 septembrie, ESTE FILM Festival se desfășoară în trei locații intime și mai puțin convenționale : curtea interioară a Muzeului de Istorie (Casa Altemberger), Esplanada Filarmonicii de Stat Sibiu (Sala Thalia) și Terasa cu Flori (incinta Centrului Cultural Ion Besoiu).


Fiind o ediție exclusiv în aer liber, numărul proiecțiilor s-a redus, dar publicul va avea în continuare parte de unele dintre cele mai apreciate și premiate filme europene ale anului trecut, semnate de nume mari precum Ken Loach – În absența dumneavoastră- sau frații Dardenne – Tânărul Ahmed. Secțiunea Best of Europe aduce și o producție sub egida Caravana Les Films de Cannes @ Este Film, Portretul unei femei în flăcări, film ce a obținut premiul pentru cel mai bun scenariu la Cannes în 2019. Tot aici vă dăm întâlnire la Zilele LUX Prize @ Este Film, prin 3 filme, unul din ele fiind chiar câștigătorul LUX de anul acesta, Dumnezeu există și numele lui e Petrunija, un film despre o fată simplă dintr-un oraș mic de provincie ce se aruncă în râu și reușește să apuce crucea de Bobotează înaintea tuturor bărbaților. De asemenea, două filme maghiare, Cei care au rămas (r. Barnabás Tóth) și Fotografie (r. Pál Zolnay) vor rula în cadrul Zilelor Filmului Maghiar @ Este Film.

 

Extras din comunicat de presă. 

Pret:

Programul complet este publicat pe site-ul festivalului www.estefilm.ro și pe pagina Facebook.com/EsteFilm. Biletele se găsesc online pe Eventbook. Ele se pot procura și în spațiile de proiecție, în limita locurilor disponibile. Un bilet (valabil pentru o singură proiecţie) costă 12 lei.

Alte informații

 

Program:

 

 

Informații utile

Accesul la proiecții se va face cu 45 min înainte de începerea lor, pentru a putea aplica măsurile de siguranță și a respecta distanțarea socială. La intrarea in perimetrul proiecției, se va verifica temperatura fiecărui spectator. Persoanele care refuză verificarea temperaturii sau a căror temperatură depășește 37,3 grade Celsius nu vor avea acces în perimetrul evenimentului. Este obligatorie folosirea măștii pe tot parcursul evenimentului, precum și respectarea distanțării de minimum 1,5 metri între persoane.

  • accomodation
  • food
  • club and pub
  • event
Cazare
Localitate:
Tip
Clasificare
Caută
Restaurante
Localitate:
Tip
Caută
Pub-uri și cluburi
Localitate:
Tip
Caută
Evenimente
Localitate:
Tip
Perioada:
-
Caută
Urmărește-ne