antet ajts
  • eat local c Gabriela Cuzepan
  • local food c Gabriela Cuzepan
  • Region of Gastronomy c Gabriela Cuzepan
  • Sate sasesti c Gabriela Cuzepan R
  • Sibiu Region of Gastronomy c Gabriela Cuzepan

Sibiu Rally Challenge

Evenimente sportive - Sporturi extreme
sibiu-rally-2017-5 sibiu-rally-2017-6 sibiu-rally-2017-3 sibiu-rally-2017-1 c-sibiu-rally-chalenge-foto-florin-olaru-1

Localitate:

Sibiu

Locul desfăşurării:

Diverse locaţii

Perioada:

16.08.2018 - 18.08.2018

websiteE-mail

websiteWebsite

Organizator:

A.S. SCORPION Racing Team Sibiu

Adresa:

Str. Gârlei nr. 3, Sibiu

Tel. mobil:

+4 0722 228 424
    
Mail icon E-mail

 

 

După o ediție de poveste în 2017, Raliul Sibiului va continua cu noi suprize și în 2018. Ediția de anul viitor se va desfășura în perioada

16 – 18 august pe cele mai spectaculoase drumuri din județul Sibiu.

70 de echipaje din 10 țări au făcut spectacol în luna august la Sibiu într-o etapă inclusă în calendarul internaționale ale Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice (FIVA).

“Împreună cu Retromobil Club România și Automobil Clubul Român am avut încă o ediție în care am reușit să promovăm județul Sibiu la nivel internațional. Am avut la start mașini legendare pe un traseu fabulos și cred că ne-am atins toate obiectivele propuse. Tocmai de aceea vrem să mergem mai departe cu tot ceea ce am construit până acum”, a spus Sorin Itu, organizatorul Raliului Sibiului.

În 2018, Raliul Sibiului se va desfășura în perioada 16 – 18 august și, cel mai probabil, va fi din nou inclus în calendarul Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice. “George Ioannides, observatorul internațional FIVA a fost extrem de încântat de organizarea din acest an și sunt sigur că vom fi și anul viitor în același calendar cu etape precum Mille Miglia sau Concorso d’Eleganza Villa d’Este. Cu ajutorul Retromobil Club România am ajuns la cel mai înalt nivel în lumea competițiilor de regularitate și obiectivul nostru pentru anul viitor este să atragem și mai multe echipaje din afara României”, a continuat Sorin Itu.

 Ediția din 2018 a Raliului Sibiului va fi una cu și mai multe surprize, dar va păstra punctele importante de anul acesta. Transfăgărășan, cel mai spectaculos drum din România, va rămâne în program dar într-un format în care să nu fie parcurs în weekend în cea mai aglomerată perioadă a sezonului. În plus, vor fi introduse din nou probele de noapte și o serie de alte surprize care vor duce la atragerea unui număr și mai mare de echipaje.

“Raliul Sibiului și-a creat un nume la nivel internațional și împreună cu partenerii noștri, Retromobil Club România și Automobil Clubul Român, vrem să rămânem în topul competițiilor internaționale din România. Aș vrea să le mulțumesc tuturor sponsorilor care au fost alături de noi”, a concluzionat Sorin Itu, organizatorul Raliului Sibiului.

 

*Sursa text : Raliul Sibiului

Altitudine: 429m.
Coordonate GPS: 45.79 N, 24.15 E

Poziţionare pe hartă

  • accomodation
  • food
  • club and pub
  • event
Cazare
Localitate:
Tip
Clasificare
Caută
Restaurante
Localitate:
Tip
Caută
Pub-uri și cluburi
Localitate:
Tip
Caută
Evenimente
Localitate:
Tip
Perioada:
-
Caută
Urmărește-ne

Vă invităm să faceți parte din rețeaua de profesioniști Mic dejun sibian