antet ajts
 • Arena Platos Paltinis
 • Balea c Eduard Gergely
 • eat local c Gabriela Cuzepan
 • local food c Gabriela Cuzepan
 • Region of Gastronomy c Gabriela Cuzepan
 • Sibiu Region of Gastronomy c Gabriela Cuzepan
 • Streets in Marginimea Sibiului

Transylvania Horse Show

Evenimente sportive - Echitaţie
ths2013 proba-de-sarituri ths2013 proba-de-cross-country cross-country -c-george-isfan sarituri-obstacole horse-show-2017-afis

Localitate:

Prod

Locul desfăşurării:

Prod, Comuna Hoghilag

Perioada:

16.06.2017 - 18.06.2017

websiteE-mail

websiteWebsite

Organizator:

Cross-Country Farm

Tel. mobil:

+40 726 770 606
    
Mail icon E-mail

95 de călăreți din 15 țări participă la Transylvania Horse Show 2017! 

Ajuns la cea de-a șaptea ediție, Transylvania Horse Show se desfășoară între 16 și 18 iunie în Prod, comuna Hoghilag. Evenimentul a fost votat pentru cea de-a cincea oară în ultimii 6 ani cea mai populară competiție ecvestră universitara din întreaga lume.

Transylvania Horse Show găzduieşte două tipuri de competiţii oficiale: Cupa României la probă completă (cu probele de dresaj, obstacole și cross country- obstacole naturale pe teren variat) categoria Novici și Prenovici, organizată în colaborare cu Federația Ecvestră Română (FER) şi Concursul Internaţional Universitar - Cupa Naţiunilor pentru Studenţi, organizat în colaborare cu Association International des Etudiants Cavaliers (AIEC).
 
Pentru Concursul Internaţional Universitar - Cupa Naţiunilor locurile disponibile s-au ocupat cu două luni înainte de începerea evenimentului.  Participanți din Marea Britanie, Irlanda, Germania, Austria, Belgia, Olanda, Elveția, Finlanda, Suedia, Norvegia, Spania ne dovedesc, ca în fiecare an, că Transylvania Horse Show este unul dintre cele mai îndrăgite evenimente universitare din lume.
Organizat ca un show, evenimentul a reușit să aducă în atenția publicului larg echitaţia ca sport profesionist şi amator. Ediția de anul trecut a reunit peste cinci mii de spectatori, adulți și copii, veniți să vadă competițiile ecvestre, demonstrațiile de dresaj, show-ul de acrobații și să participe la activități multi-culturale.

Începând cu ediția 2017, o zonă amplă dedicată copiilor, ce cuprinde ateliere de creație, plimbări cu ponei, standuri cu obiecte artizanale și dulciuri va face din Transylvania Horse Show o propunere unică pentru familiile care vor să petreacă un week-end relaxat, în mijlocul naturii.
Week-endul 16-18 Iunie este cel mai bun moment de a vizita Sighișoara și împrejurimile. Organizatorii Transylvania Horse Show împreună cu numeroși promotori de activități, artiști și producători locali vă propun pe lângă evenimentul sportiv , multiple experientțe autentice într-un peisaj idilic și o atmosferă relaxantă.

*text preluat din comunicatul de presă „Transylvanian Horse Show”

 

Pret:

 

Biletele si abonamentele se pot achizitiona on-line de pe site-ul bilete.ro si de la punctele de vanzare bilete.ro.

 • Abonamente  27 – 28 Mai: adult – 35 lei, 1 adult + 1 copil  – 50 lei, 1 adult + 2 copii – 70 lei, 1 adult + 3 copii – 90 lei
 • Bilet pentru o zi (27 sau 28 Mai)  – adult  - 25 lei,  copil – 15 lei. Nu se vand bilete copiilor ( sub 14 ani) neinsotiti de un adult.  
 • Copii sunt considerate toate persoanele cu varsta sub 14 ani
 • Nu se vand bilete cu loc

 

Program:

09.00 - 18.00

Informații utile

Transylvania Horse Show Event

Altitudine: 365m.
Coordonate GPS: 46.17 N, 24.58 E

Poziţionare pe hartă

 • accomodation
 • food
 • club and pub
 • event
Cazare
Localitate:
Tip
Clasificare
Caută
Restaurante
Localitate:
Tip
Caută
Pub-uri și cluburi
Localitate:
Tip
Caută
Evenimente
Localitate:
Tip
Perioada:
-
Caută
Urmărește-ne


Vă invităm să faceți parte din rețeaua de profesioniști Mic dejun sibian